EMDR-TERAPIA

EMDR-TERAPIA

Käyttäjä Kaisu85 aloittanut aikaan 29.01.2008 klo 20:44 kohteessa Parisuhde, koti ja perhe
Käyttäjä Kaisu85 kirjoittanut 29.01.2008 klo 20:44

Hei.

Ajattelin vinkkaista tuosta EMDR-terapiasta, itselläni erittäin hyvät kokemukset. Omalla kohdallani sitä käytettiin osana raiskauksesta toipumisessani. Ja siitä oli erittäin suuri hyöty!! Suosittelen lämpimästi kokeilemaan mikäli mahdollista!

Tuolta seuraavalta sivulta löytyy tietoja ja siellä on näköjään terapeutti lista, että miltä paikkakunnalta löytyy kyseisiä terapeutteja ja niiden nimet:

http://www.emdr.fi/

Traumaterapiakeskuksen artikkeli aiheesta:

http://www.traumaterapiakeskus.com/emdr.htm

Ja vielä yksi:

http://www.introspekt.fi/artikkelit/emdrp.html

Lisää löytyy googlesta EMDR hakusanalla.

Toivottavasti tästä on ainakin jollekin hyötyä! 🙂🌻

Käyttäjä dahliakukka kirjoittanut 30.01.2008 klo 11:44

kaisu, kiitoksia. En ollut koskaan kuullutkaan moisesta ja se vähä mitä pikapikaa vilkaisin tuntui kiinnostavalta ja voisi olla minulle sopiva.
Kiitoksia!!!!!🙂🌻

Käyttäjä apathique kirjoittanut 30.01.2008 klo 21:28

Oon lukenu tuosta aikasemmin jostain, tais olla joku noista linkeistä.
Eikös toi oo aika rankka terapiamuoto? Kuin sitä jaksais, jos esim. pitäis käydä töissä samaan aikaan?

Käyttäjä Kaisu85 kirjoittanut 30.01.2008 klo 23:27

Olepa hyvä! Hienoa jos olen voinut edes vähän olla jollekin avuksi 🙂

Käyttäjä Kaisu85 kirjoittanut 31.01.2008 klo 08:16

Onhan se rankkaa varsinkin alkuun.. Ensimmäisten kertojen jälkeen olin tosi väsynyt ja halusin vain levätä ja nukkua. Mutta siitä se kerta kerran jälkeen helpottui, enkä kokenut itseäni enää terapian jälkeen väsyneeksi. Ja tietenkin riippuu myös käsiteltävästä asiasta, jos on vaikeita ja rankkoja asioita, joita ei ole hirveästi käsitellyt, niin tietenkinhän niiden tunteiden ja asioiden ulostuominen on rankkaa ja uuvuttavaa muutenkin. Mutta kyllä minun mielestäni pystyy töissä käymään.. Että jos saa ajan vaikka työpäivän päätteeksi, niin kyllä seuraavaan päivään mennessä jaksaa taas.. riippuen tietysti taas asioiden vakavuudesta. Ja tietenkin jokainen ihminen käyttäytyy ja reagoi eri tavalla.. Mutta suosittelen että katsot sieltä ensimmäisestä linkistä sinua lähimpänä olevan terapeutin ja otat häneen yhteyttä ja kysyt asiantuntijan mielipidettä asiaan. Tsemppiä! 🙂🌻