Elämä jatkuu, ehkä ei..

Elämä jatkuu, ehkä ei..

Käyttäjä epatto aloittanut aikaan 25.03.2013 klo 00:36 kohteessa Parisuhde, koti ja perhe
Käyttäjä epatto kirjoittanut 25.03.2013 klo 00:36

En oikein tiedä mistä alottaisi, mutta yritetään..

Vajaa 10v sitten sain silloiseen elämääni uuden suunnan tyttöystävän muodossa. Vihdoin päivä paistoi risukasaan ja tunsin eläväni ensimmäisen kerran vuosiin. Vuodet vierivät, oli ongelmia, erimielisyyksiä ja muita murheita. Kaikesta päästiin yli taai ympäri ja elämä jatkui. Sitten tuli alttarin vuoro, vaikka ajatusta itse vastustinkin. Sanoin kuitenkin tahdon, koska oikeasti tahdoinkin. Niin oli vaimo ja yhteinen koti, kaikki hyvin?

No, ei sentään, vajaata vuotta myöhemmin vaimo kertoi että tämä haluaa erota koska ei ole enää onnellinen. Keskusteltiin asiat läpi ja lupasin muuttaa tapojani että voitaisiin olla vielä yhdessä, no eihän tämä käynyt. Kysyin johtuuko ongelmat minusta, ei kuulemma johdu. Hyväksyin tämn ja päätettiin asua yhdessä kunnes yhteinen koti menee kaupaksi.

Tänään (erosta noin kk aikaa) sain tietää vaimon jatkaneensa elämää muiden miesten kanssa. Se on toki hänen etuoikeutensa, mutta tuntuu se silti pahalta. Vajaa 10v ja flush, kuukaudessa kaikki unholaan ja uutta putkeen. Kysyin asiasta, tämä kielsi kaiken, valehteli ja syytti vielä kyyläämisestä kaupanpäälisiksi. Pyysin tätä siirtymään sohvalle nukkumaan koska en vaan pysty nukkumaan hänen kanssaan samassa sängyssä. En vaan voi voikuvitella koskevani häneen enää koskaan. Kaikki muistot yhteisestä elämästä on nyt tahrattu, enkä saa ajatuksiltani rauhaa.

Haluaisin vain mennä halaamaan häntä ja pyytää nukkumaan viereeni, mutta ei se mitään muuttaisi. Se elämä meni tänään pöntöstä alas ja palasin takaisin tuohon 10v takaiseen elämään.

Yksin 😭

Elämäntilanne on muutenkin mitä on, työpaikka katkolla, rahat loppu, lemmikki sairastui, oma terveys katkolla.. Olisiko ollut liikaa pyydetty että tämä olisi odottanut edes siihen asti että ero olisi ollut läpi? Eihän tämä sinänsä yksinäisenä tapahtumana ole kovin kummoinen, mutta osana jo muutenkin kurjaa elämää, aivan liikaa.

En vaan tiedä mitä tehdä. En saa nukuttua, en pysty ajattelemaan mitään muuta. Toivon vain että minun osalta elämä ja sen kurjuus loppuisi pian.

Hyvää yötä.