Anna palautetta – se on tärkeää meille!

Anna palautetta - se on tärkeää meille!

Käyttäjä Kata_K aloittanut aikaan 17.05.2024 klo 10:05 kohteessa Parisuhde, koti ja perhe
Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (MIELI Kriisikeskus Helsinki) kirjoittanut 17.05.2024 klo 10:05

Meille on tärkeää saada palautetta kaikista Tukinetin palveluista sekä sivustosta yleensä. Jokainen palaute on tärkeä, eikä palautetta voi koskaan antaa liikaa! 🙏

Tarvitsemme palautteita palveluiden ja sivuoston kehittämiseksi sekä rahoittajalle kertomaan siitä mitä vaikuttavuutta palveluilla ja sivustolla on.

Tukinetissä on monia eri mahdollisuuksia antaa palautetta. Jokaisessa palvelussa on sisäänrakennettuna palautelomake, josta voi lähettää palautetta juuri kyseisestä palvelusta (vaatii sisäänkirjautumisen). Palautetta voi antaa klikkaamalla hymiötä ja lisäksi voi kirjoittaa sanallista palautetta. Sanalliset palautteet ovat erittäin tervetulleita.

Lisäksi voit antaa palautetta sivun alalaidassa olevalla palautelomakkeella.

Sivun alalaidasta löydät myös palautelomakkeen, jolla voit antaa palautetta Tukinetin sivustosta tai raportoida huomaamasi teknisen ongelman. Voit liittää mukaan esim. kuvakaappauksen selventämään asiaa.

MIELI Tukisuhteesta ja MIELI Kriisichatistä voi lisäksi antaa palautetta myös Verkkokriisityön palautelomakkeella https://link.webropolsurveys.com/S/5B21C3072A605718

Huomaathan, että palautteet ovat anonyymejä, joten emme pysty vastaamaan palautteeseen ellet jätä yhteystietojasi. Yhteystiedon sijasta voit jättää Tukinetin nimimerkkiäsi, mutta sen pitää olla kirjoitettu täysin samassa muodossa, millä olet Tukinettiin rekisteröitynyt. Nimimerkillä jätettyihin palautteisiin voimme vastata Oma Tukinetin viestit osion kautta.

Kiitos jo etukäteen, että annat palautetta! 🌺