ahistus

ahistus

Käyttäjä Almukka aloittanut aikaan 17.07.2007 klo 20:22 kohteessa Parisuhde, koti ja perhe
Käyttäjä Almukka kirjoittanut 17.07.2007 klo 20:22

erosin pari päivää sitten pitkästä suhteesta se kesti 6 vuotta ja nyt en tiiä et mitä teen suhde oli aika paljon ylä ja ala mäkeä mutta suurin ongelma oli siin ettei toinen arvostanu minuu millään tavalla vaan polki koko ajan henkisesti maahan. se soitti yks yö miulle ja sano et erotaan hän on löytäny uuden naisen no nyt se on selvinny nii se haluis miut takasin ja taas se käyttää et se tekis ihan mitä vaan jos sais miut takas onneks olen nyt siskon luona mut torstaina miun pitäs se nähä pelottaa vaan et taas kerran lankeen sen ansoihin ja elän huonos pari suhtees vaikka nyt pelottaa alottaa uudestaan elämä niin tiiän et se on ainoa oikea ratkaisu.
voisko joku antaa vinkkejä miten pääsen tämän yli😯🗯️

Käyttäjä Hillan kukka kirjoittanut 18.07.2007 klo 10:17

Hei ja voimia!

Ajan kanssa helpottaa niin raskaalta kuin se nyt kuulostaakin. Keskity nyt vain itseesi, tee itsellesi mieluisia asioita, tapaa kavereita, ulkoile, mitä vain, että saat myös muuta ajateltavaa. Otat oman ajan, jonka tarvitset asioiden käsittelyyn. Isoja päätöksiä ei myöskään tarvitse heti tehdä, mieti rauhassa ja päätä vasta sitten.

Käyttäjä minna 73 kirjoittanut 21.08.2007 klo 20:49

voimia sulle !

aika parantaa mutta nyt se tekee kipeää vaikka kuinka tiedät että tällä suhteellä ei ole tulevaisuutta . koita keksiä jotain uusi harrastus (vaikka sellainen jos ta olet kauan haaveillut ) joka saa ajatukset pois tästä kipeästä asiasta voimia vielä koitahan jaksaa !!🙂👍