20 v kestänyt pitkä suhde ja Nyt ei enää vaan jaksa tätä perhehelvettiä.

20 v kestänyt pitkä suhde ja Nyt ei enää vaan jaksa tätä perhehelvettiä.

Käyttäjä hannele72 aloittanut aikaan 27.06.2014 klo 19:34 kohteessa Parisuhde, koti ja perhe
Käyttäjä hannele72 kirjoittanut 27.06.2014 klo 19:34

Hei
En tiedä mistä aloittaisin tän oman tarinani.Olen elänyt pitkään parisuhteessa ja toinen lapsistani on jo täysi-ikäinen.Toinen murkkuiässä.Olen mieheni kanssa tavanneet 15vuotiaana ja parikymppisenä menneet naimisiin josta kuitenkin erosimme viiden avioliittovuoden jälkeen.Asuimme erillämme ja jatkoimme hetken ilman toisiamme.Yhteen palattuamme kaikki näytti menevän hyvin.Syntyi toinen lapsi olimme onnelisia yhdessä.Vuodet meni aika tasasesti.Nyt pian kolme vuotta elämä on ollut todella vaikeaa.Minä yksinäisempi kuin koskaa.Salailua ja valehelua miehen puolelta koko ajan.Saan kuulla kunniani kuinka huono olen kun olen aina töissä.Itselläni vuorotyö.Kuullen haukkumista ym koko ajan.Tilanne mennyt viime marraskuusta lähtien siihen että en enää jaksa pian elää…Mies irtisanottiin marraskuussa oman hölmöilyn takia joutui karenssiin ja taloudellinen tilanne huononi.Sitä ennen hän oli jättänyt kaiken maksamatta jolloin menetti luottotietonsa.Pelastin vuokrarästit ottamalla lainan taas jälleen..huomasin että mies oli ottanut myös vippejä nimissäni ja piilotti laskut jotta jouduin itsekkin velkakierteeseen jolloin myös omat luottotiedot meni.Nyt olen pienellä palkalla elätän perheen maksan kaikki.Mies tekee vieläkin lisävelkaa.Elämä hänen kanssaan on mahdotonta.Tänään kävi kiinni repi hiuksista, hakkas ja heitti mut rappuset alas.Sanoi että nautii tilanteesta mihin mut on saanut.En siis voi luottotiedottomana saada asuntoo en mitään.Velkaa vaikka kuinka paljon..en enää tiedä mitä tehdä tuntuu että kaikki hajoo…Mietin miten selviin tästä kaikesta.Anteeksi sekava kirjoitus…😭

Käyttäjä helemi kirjoittanut 28.06.2014 klo 07:57

Ihan ensimmäiseksi, sinun pitää jaksaa elää, mutta ei noin.
Jos sinä haluat muutosta, niin siihen on olemassa monia mahdollisuuksia, sinun pitää ne vain löytää. Ei kukaan voi sanoa, että tee näin, sinä itse päätät ja silloin sinä löydät myös tien ulos, tuosta tilanteesta. Ajattele itseäsi!

Ihan pieni, tyhmä kysymys, olisiko miehen mielestä parempi, että olisit sinäkin työttömänä ja kotona?

Käyttäjä Eveny kirjoittanut 28.06.2014 klo 12:26

Nyt sun pitäisi päästä nopeaan pois moisesta kamaluudesta. Ota yhteyttä sosiaalityöntekijöihin tai mene ensi alkuun turvakotiin. Sielläkin autetaan asioiden järjestelyssä. Koet väkivaltaa.

Käyttäjä Toivo14 kirjoittanut 28.06.2014 klo 12:39

Mene Ensi-ja turvakodille, saat sieltä kaiken avun. Suosittelen lämpimästi.