Yksinäinen ja rakastunut

Yksinäinen ja rakastunut

Käyttäjä Nimetön aloittanut aikaan 15.04.2015 klo 14:06 kohteessa Nuorten foorumi
Käyttäjä kirjoittanut 15.04.2015 klo 14:06

Näin viime yönä unta taas tästä Helsinkiläisestä tytöstä jota olen aikaisemminkin tapaillut. Olimme pari vuotta sitten kaukosuhteessa kun hän asui 600km päässä ja nähtiin pari kertaa ennenkuin juttu katkesi välimatkaan. Nyt noin puolivuotta sitten hän muutti Helsinkiin ja pyysi minua häntä näkemään (kun oli ensin pyytänyt kaikkia muita eivätkä he päässeet). Kävin sitten viime vuoden puolella kerran jos toisenkin, mutta hän alkoi tehdä ohareita kun hänellä oli mukamas darra tai väsytti liikaa. Antoi odottaa turhaan ennenkuin sanoi ettei pääse. Tavatessammekaan hän ei vaikuttanut kovin kiinnostuneelta minusta, eikä paljoa itsestäänkään avautunut. Enemmän hän vaikutti kiinnostuneelta siitä että tarjoan kahvit/ruoat.

En ole ollut häneen yhteydessä viime vuoden jälkeen, mutta ajatellut häntä vähän väliä. En saa häntä pois mielestäni.
Hän on kaikkea mitä ihmisessä vihaan mutta samalla kaikkea mitä rakastan. Esim. hän polttaa, juo, käy varmasti usein vieraissa miehissä ja on muutenkin aika objektiivinen ihminen, joka on luonteenpiirre mistä en tosiaankaan pidä.
Toisaalta taas, hän on nätti, jakaa kanssani erittäin samanlaisen huumorintajun ja on joissain asioissa aika huomaavainen, ainakin tähänastisen kokemukseni perusteella.
Tiedän että vaikka yrittäisinkin, meistä ei ainakaan hänen puolestaan paria tulisi, en ole ihan sitä tyyppiä mitä hän hakee, mutta en kuitenkaan saa päähänpinttymää hänestä pyyhittyä päästäni.
En tiedä mitä tehdä, koittaa vain unohtaa hänet vai pyytää vielä kerran kahville jotta voisin paremmin päättää. 😑❓

Käyttäjä Wylean kirjoittanut 29.04.2015 klo 00:00

"Just let it go"

Ajattelet jo loogisesti ja tiedät ettei siitä tule mitään. Mutta tunteet ja ajatukset eivät kohtaa.

Ajan kanssa tulet unohtamaan hänet ja löytämään jonkun uuden kiinnostuksen kohteen 🙂