Tyhmä olo.

Tyhmä olo.

Käyttäjä paulamoi- aloittanut aikaan 26.10.2011 klo 13:22 kohteessa Nuorten foorumi
Käyttäjä paulamoi- kirjoittanut 26.10.2011 klo 13:22

Olenko tyhmä ja luuseri jos en oo saanut vielä poikaystävää. Oon 16v ja kaikilla muilla tytöillä on ollut poikaystävä jo 12 vuotiaanakin, ja mä en löytänyt mitään?

Onko se totta että kiltteys on muka noloa ku luin esim sellaista että ”miehet ei tykkää liian kilteistä naisista”. Miksi nykyään suositaan ilkeitä pissiksiä?

Käyttäjä Sirpale82 kirjoittanut 26.10.2011 klo 17:20

Moi paulamoi-!

No et sä tyhmä ole, joskus vaan poikaystävän löytäminen vie aikaa, eikä ihan kehen tahansa kelkkaan kande lähtee, se on viisas joka katsoo, eikä ryntää heti suinpäin suhteeseen.
Niin tottakai kiltti saa olla, kiltteydessä on se puoli otettava kuitenkin huomioon, ettei anna miehen tehdä mitä vaan ja missä vaan. Kun olemassa niitäkin miehiä, jotka ei ajattele kuin vain sitä että saa toisen vällyjen väliin.
Mutta en usko, että kukaan on liian kiltti, etteikö saisi poikystävää.
Pissiksissä miehiä varmaan kiehtoo niiden tapa pukeutua, olla esillä jne.
Mutta kuitenkin on tärkeää olla sellainen kuin itse haluaa ja tuntee olonsa hyväksi.

No, mä varmaan oon ikäloppu, oon 29v... mutta muistan tuon iän, sitä vertas itteensä moneen muuhun tyttöön ja kun joku rupes seurustelee, niin tuli ajatuksiin miksen mä voi löytää ketään.
Miks kukaan ei tykkää musta, tunsi olevansa erilainen kun ei kuulunut "massaan".
Olin ihan tavallinen, enkä kulkenut hienoissa vaatteissa, ei ollut varaa pukeutua niin. Eikä se olis mulle sopinutkaan, näin jälkeenpäin aatellen.
Mä oli 17v kun esimmäisen poikaystäväni löysin.
Silloin kelpasin juuri sellaisena kuin olin.
Nykyäänkin oon ihan tavis. Mulla ei ole uusinta hienointa kännyä, meikkiäkään en juurikaan käytä, kasvoilla olevan ihottuman takia. Ihottuma ärsyyntyy siitä. Vaatteetkin on ihan normit. Mikäs tässä ollessa, sinkkuilen, ehkä jossain vaiheessa joku samanmoinen joskus tupsahtaa elämään.

Millanen sä olet? Minkälaisista pojista sä tykkäät? Haaveiletko jostain tietynlaisesta pojasta?
Mä kans sun iässä usein mietin, millanen ois mun unelmien mies, haaveilin ja sitten kun näin jonkun tosi hyvännäkösen, haaveilin siitä.
Joskus vain hyvä ystävyys kivan pojan kanssa voi olla mainio juttu, ei heti tarvi seurustella.
Ajattelet sitä, mikä itsestäsi tuntuu hyvältä.

Sä oot varmasti ihan hyvä noin kun oot nyt ja kyllä sä varmasti poikaystävän löydät🙂
Ehkä sen aika vaan ei ole vielä.
Kirjottele toki lisää, jos siltä tuntuu🌻🙂🌻

Käyttäjä Nellie kirjoittanut 26.10.2011 klo 17:36

paulamoi- kirjoitti 26.10.2011 13:22

Olenko tyhmä ja luuseri jos en oo saanut vielä poikaystävää. Oon 16v ja kaikilla muilla tytöillä on ollut poikaystävä jo 12 vuotiaanakin, ja mä en löytänyt mitään?

Onko se totta että kiltteys on muka noloa ku luin esim sellaista että "miehet ei tykkää liian kilteistä naisista". Miksi nykyään suositaan ilkeitä pissiksiä?

Et ole tyhmä tai luuseri, etenkään tuonlaisen asian perusteella. Itse olen pian 15, tyttö minäkin, eikä historiastani löydy yhtäkään seurustelusuhdetta (luultavasti lähitulevaisuudessakaan ei ole liikaa toivomista). Ihmiset kypsyvät eri tahtia, ja tuskin nuo 12 vuotiaana hetken kestäneet suhteet avioliittoon johtavat.

Kiltteys ei ole noloa, tuskin kukaan oikeasti pitää ilkeistä ihmisistä. Nuorena haluaa sopeutua, haluaa näyttää muille olevansa parempi, tehtiin se sitten kahden päivän "alax oleen?" suhteilla tai muilla keinoilla.

Ihmiset jotka aidosti pitävät toisesta eivät välttämättä sitä heti pysty kertomaan, voi olla että sinuakin pidetään suuressa arvossa muttei kukaan ole sitä vielä ääneen sanonut. Älä menetä toivoasi, et ole yksin. Sinun arvoisesi ihminen odottaa vielä jossain, lupaan sen.