Treffeille pyytäminen.

Treffeille pyytäminen.

Käyttäjä Yksinäinen99 aloittanut aikaan 04.07.2021 klo 23:09 kohteessa Nuorten foorumi
Käyttäjä Yksinäinen99 kirjoittanut 04.07.2021 klo 23:09

En yhtään tiedä onko tää oikea foorumi nyt mutta kirjoitampa nyt tänne. Oon ollu yläasteelta asti ihastunut yhteen tyttöön (ollaan nyt lukion 3. luokalla) ja olen siis nyt noin 5 vuotta tuskaillut tämän ihastuksen kanssa.

Minusta tuntuu että nyt kun ollaan vähän vanhempia olisi hyvä hetki kysyä haluaisiko hän lähteä treffeille. Tunnetaan siis hyvin koska ollaan oltu kavereita koko ajan joten isona pelkona myös kaverisuhteen menetys mikäli häneltä ei tulisi vastakaikua tunteille.

Haluaisin myös tietää mitä hyviä treffi ideoita on olemassa. Itse ajattelin ehdottaa päiväristeilyä Tallinnaan kunhan korona laantuu.

Käyttäjä ask kirjoittanut 27.07.2021 klo 21:19

Tuohan kuulostaa kivalta suunnitelmalla. En ole kovin hyvä ihmissuhteissa mutta voin sanoa että omalla ajallaan ja painollaan. Älä hätiköi, minulla on semmoisia kokemuksia että oltiin parisuhteessa vain ystäviä. ( Tämä tapahtui kohta viisi vuotta sitten) jatkoin kuitenkin suhdetta, se oli virhe, koska olisi pitänyt tutustua, siihen paremmin. Te olette ystäviä, hyvä niin. Jos ystävyys kaatuu niin kaatuu koko elämä ystävät on välillä tärkeämpiä, kuin kumppanit. Mutta voithan lähteä ystävän kanssa liikkeelle, koska vain onhan se sinun ystävä.