Totuus peilistä

Totuus peilistä

Käyttäjä ippula aloittanut aikaan 02.06.2009 klo 20:06 kohteessa Nuorten foorumi
Käyttäjä ippula kirjoittanut 02.06.2009 klo 20:06

Näytän aivan jumalattomalta ja vartaloni hyllyy kun kävelen.
Minun täytyy laihtua ja paljon!
Painan 46,5kg ja olen 163cm pitkä.
Shokki iski tänään peilistäni aivan yllätyksenä, olen taas lihava!
Olin joskus ihanan laiha mutta huonokuntoinen, tätähän olen aina yrittänyt. Lihottaa.
En haluakkaan sitä, mitä minä teen. ☹️
en voi katsoa itseäni peilistä, vai pitäisikö? Pitäisikö katsoa mistä pitää laihtua ja kuinka ruma olen.

Käyttäjä Piipai kirjoittanut 03.06.2009 klo 11:17

Hei..

Joskus peili valehtelee...
Itse olen 165 ja painan 60kiloa... olen normaali mitoissa, mutta enempää en saa saada kiloja.. jos painaisin 70kg.. olisin jo lievästi lihavan puolella..
Olen sopusuhtainen. Tietysti joskus tulee mietittyä että voisi olla kiinteämpi jostain.. mutta toisaalta tiedän että laihduttaminen ei auta yhtään, koska kiinteys pakaroihin ja masuun tulee vain tekemällä lihasliikkeitä, voimistelemalla ja venyttelemällä.. ja nyt kun ei ole jaksanut innostua.. (oman sairauden vuoksi) tuntuu että peilikuva todella näyttää turvonneelta. Myös lääkkeistä olen saanut turvotusta.. vaikka näytän ihan hyvälle peilistä näkee että vatsa on kipeä ja turvoksissa ja kasvot sormet ja käsivarret..
En ole mitenkään lihava.. mutta en ole liian laihakaan...

JOskus painoin 52kg.. ja vanhempani alkoivat huolestua.. poskeni olivat lommolla ja olin siinä rajoilla että olen normaali painoinen.. jossain vaiheessa painoin 46kg.. Yksinkertaisesta syystä. En kerennyt syödä niin paljon kuin liikuin, eikä ruoka maistunut sydän surujen vuoksi. Liikuin viikossa yli 140km pyöräillen ja kävellen.. joka oli ehdottomasti liikaa siihen verrattuna miten vähän söin.. Ja koska olin opiskelija elin käytännössä katsoen kananugetilla ja nuudelilla sekä kouluruoalla jonka sai kelakortilla..

Minusta ihmisen tärkein päämäärä ei saisi olla laihtuminen. Vaan oman henkisen ja fyysisen kunnon nostaminen, koska sitä myötä myös peilikuva alkaa näyttämään hyvälle. Olen itse joutunut taistelemaan paljon sen kanssa miltä haluan näytttää.. ja mikä on minun vartalolleni hyväksi. Ymmärsin opiskeltuani omaa vartaloani, että minun kuuluu näyttää tältä. Enhän ole lihava, mutta en myöskään barbi nuken laiha.. Olen x-vartaloinen. Ja huomasin että jos en korosta ohutta vyötäröä.. näytän todellakin 5kg pulleammalta/lihavammalta kuin mitä olen.. vaikka vaaka ei olisi heilahtanut mihinkään suuntaan.

Kehotan sinua siis opiskelemaan omaa vartaloasi, tuntemaan sitä ja hyväksymään sen pienet virheet. Se ei ole helppoa, mutta jos saat paremman mielen siitä, eikö se kannata?
Tässä muutamia linkkejä joita itse olen tutkinut. Toivon että huomaat mitä hyviä piirteitä sinussa on ja korostat niitä=) Silloinhan pienet virheet jäävät hämärään🙂

http://www.pukeutumisopas9fashion.com/vartalot/x.html
http://www.satakola.fi/verkko_opiskelu/pukeutumistyylit/teoria.htm
http://www.yhteishyva.fi/yhteishyva/pukeutuminen/naisten_pukeutuminen/korut_ja_vartalotyypit/fi_FI/korut_ja_vartalotyypit/
http://www.kappahl.com/fi/products/inspiraatio1/Inspiraatio/Tyyliopas/Loyda-vartalosi/X-VARTALO/
http://www.mtv3.fi/helmi/muoti/artikkeli.shtml/392218?muoti-vinkit-vartalotyypit
http://tyylitaivas.fi/keskustelu/aihe/3933
http://www.haat.fi/artikkeli.shtml/735506?muoti
http://www.satakola.fi/verkko_opiskelu/pukeutumistyylit/tavoite.htm
http://muotijatrendit.blogspot.com/2007/07/mik-on-sinun-kirjaimesi.html
http://www.iltalehti.fi/muoti/200805260112529_mu.shtml

PS. Jos on vaikeaa löytää omaa vartalotyyppiään, etkä tiedä onko se ajatuksesi siitä mikä haluaisit olla vai se mikä olet todella vartalotyypiltäsi. Kysy joltakin läheiseltäsi mielipidettä. Minä kysyin äidiltäni, sisareltani ja mieheltäni.. sain saman vastauksen. Älä luota yhden ihmisen vastaukseen, kysy useammalta mielipidettä🙂 Tutustu omaan vartaloosi. Sen kanssa on parempi elää silloin🙂 Tsemppiä🙂🌻

Käyttäjä Hiljainenn kirjoittanut 03.06.2009 klo 11:41

Taidat olla jo alipainoinen. Olet varmasi kaunis, mutta jos omasta mielestäsi et ole niin laihtuminen ei siihen ainakaan auta.