taas, jelpatkaa? jotain?

taas, jelpatkaa? jotain?

Käyttäjä hole aloittanut aikaan 04.05.2012 klo 17:06 kohteessa Nuorten foorumi
Käyttäjä hole kirjoittanut 04.05.2012 klo 17:06

niin no…oon siis tämmönen kasilla oleva likka ja viikko sit aloin seurustella yhen jätkän kans. sitä ennen 2 vuotta täynnä p*skaa mitä ei vaan yksinkertasesti meinannu jaksaa. täähän on ihan tätä perusrataa, jätkä auttoi jaksamaan. nyt kuitenkin…pelkään et menetän sen. ei enää ota yhetyt niin aktiivisesti ja loukkaantu tänään ku en päässykään sen luo. tiedän et tää kuulostaa hiton tyhmältä, mut se tuntuu niin paljolta.
nyt taas tuntuu ettei jaksa mitään – oon ajatellu taas koko päivän, et jos se ei huomen oo ees vähän normaalimpi, hyppään junan alle.
yksinkertasta ja tyhmää, mut jotain kommentteja?
tarttisin niitä nyt vaan….

Käyttäjä Louise kirjoittanut 06.05.2012 klo 05:05

Älä hyppää sentään junan alle, se ei oo ikinä oikee ratkasu. Satutat enemmän muita kuin itsees 😞

Jos poikaystävä loukkaantuu siitä, ettet pääsy sen luokse kertoo vaan siitä miten paljon se susta välittää ja petty kun ei nähny sua. Veikkaan, että unohtaa nopeasti loukkaantuneensa kun näkee sut! Tsemppii!

Käyttäjä h0p kirjoittanut 10.05.2012 klo 19:29

Älä tosiaankaa hyppää junan alle. Sä oot oikeesti tosi arvokas eikä se oo mikään ratkasu vaik se vois siltä tuntuu, just niinku Louise sano.
Varmasti sun poikaystäväs välittää susta. Susta tuntuu varmasti pahalle, erityisesti jos on elämä ollu vaikeeta ja sit kun on löytäny jotakii parempaa ni sit jos se vähänkää osottaa jotain negatiivista ni se tuntuu ku vääntäis piikkilankaa sydämen ympärille kuten yhessä biisissä sanotaan. Kannattaa kertoa sille poikaystävälle et välität siitä tosi paljon ni eiköhän asia sillä selkene, toivottavasti. Louisea lainaten, tsemppiä sulle!!