Syöminen ahdistaa

Syöminen ahdistaa

Käyttäjä invisible666 aloittanut aikaan 04.07.2021 klo 11:52 kohteessa Nuorten foorumi
Käyttäjä invisible666 kirjoittanut 04.07.2021 klo 11:52

Moi. Mä löysin tän foorumin juuri hiljattain, mutta mun on pakko purkaa tunteet jonnekkin. Mä oon alakoulusta asti kamppailu masennuksen ja ahdistuksen kanssa. Niitten varjoon jäi kumminkin mun syömis ongelmat. Ne on jatkunu jo 2017 vuodesta alkaen. Nyt kesällä, mulla menee aika paskasti. Mä en pysty syömään oikeen mitään, koska se ahistaa ja haluisin vaan oksentaan sen ulos. Välillä mä vaan syön ehkä 2 ateriaa päivässä. Välillä kun en oo syöny paljoo nii ahmin hirveesti ruokaa ja sit jätän syömättä. Se sama kierre jatkuu vaan. Mutta siis en mä oo vielä niin pahassa tilanteessa, etten söis koko päivänä mitään. Siks päätin kirjottaa tänne. Haluisin hakee apua, mutta en todellakaa uskalla puhuu äitille. Voisin toki mun psykologille, mutta mä en uskalla yhtäkkiä vaan ruveta puhumaan siitä. Mua vaa ahistaa kun äiti saa joskus tietää. Mutta haluisin apua tähän, koska mä enään kestä. Mun pää vaa on täynnä ajatuksia, enkä pääse niistä koskaan eroon. Ja kun oon jo monta vuotta kamppailu tän kanssa, niin haluisin apua, mutten tiiä miten hakee sitä.

  • Muokattu kirjoittajan toimesta 3 kuukautta, 3 viikkoa sitten.
Käyttäjä meteoriittiiskee kirjoittanut 05.07.2021 klo 23:50

Soita kriisipuhelimeen.

Käyttäjä ask kirjoittanut 22.07.2021 klo 19:36

Onko sulla täällä tukinetissä tukihenkilö, sille voit kirjoittaa jotain. Suosittelen sitä tai solmussa chat

 

Käyttäjä Anni_saapas (Vapaaehtoinen) (Palveluoperaatio Saapas (Lasten ja nuorten keskus ry )) kirjoittanut 13.10.2021 klo 19:52

Moi, hyvä kun purat tunteistasi tässä foorumissa. Kirjoittaminen on hyvä tapa jos henkilökohtainen keskustelu ei ole vielä mahdollista. Useissa kouluissa on mahdollista käydä keskustelemassa terveydenhoitajan, psykologin tai koulukuraattorin kanssa. Keskustelut ovat luottamuksellisia. Sinulla on ollut jo viisi vuotta kuvaamiasi on ongelmia. Kun on sopiva aika ja rohkenet hakea apua niin sitä on saatavilla.

Parasta mahdollista jaksamista

toivoo Anni NettiSaapas Helsinki

  • Muokattu kirjoittajan toimesta 1 viikko, 6 päivää sitten. Syy: Kirjoitusvirhe