saako olla itsekäs?

saako olla itsekäs?

Käyttäjä raituli aloittanut aikaan 18.07.2012 klo 20:07 kohteessa Nuorten foorumi
Käyttäjä raituli kirjoittanut 18.07.2012 klo 20:07

Tämä on pieni ongelma teidän monien suurempien ongelmien rinnalla, mutta noh..

Tän kuun olen paljolti viettänyt kahdella tallilla, mutta kun kavereitakin pitäis nähä. Millään ei kuitenkaan meinaa löytyä aikaa, ellen jätä välillä välistä tallilla käyntejä. Kuitenkin tallilla olo on pitänyt minut pitkän aikaa hyvällä tuulella, eikä itkukohtauksia ole tullut. Niiden elukoiden kanssa on mukavaa puuhata, oli se sitten paskan lappamista, hevosten hoitoa tai ratsastusta.
Poden todella huonoa omatuntoa, kun en kavereita ole nähnyt tai jaksanut oikeasti järjestää aikaa jättämällä tallilla käymättä.

Keväästä asti olen kuitenkin kavereiden kanssa todella epävarma ja pelkään koko ajan olevani ärsyttävä ja menettäväni heidät. Helposti nuo pelot on tulleet silloin, kun ollaan porukalla vietetty aikaa ja sen jälkeen tuntuu, että oon tehny kaiken väärin (vaikkei siihen välttämättä olisi ollut mitään syytä).
Siksipä myös en oikein ole halunnut ottautua järjestämään aikaa kavereiden kanssa olemiseen, en jaksais taas noita tunteita. Olen helvetin kyllästynyt itkemään noita pelkoja.

Mutta eihän kaverit tuota tiedä ja pelkään, että he vittuuntuvat meikäläiseen, kun en ikinä ehdi hevosten takia..
Saako olla itsekäs ja vaan olla omassa rauhassa tallilla?

Käyttäjä ero_kesäk_2006 kirjoittanut 31.07.2012 klo 21:08

Entä jos antaisit ajastasi myös kavereille vähän, silleen sopivassa suhteessa? Mitä mieltä olet?

Käyttäjä ManisDepis kirjoittanut 04.08.2012 klo 00:48

Onko sulla siellä tallilla kavereita? Samanhenkisiä? Siis muita kuin heppoja ja muita elukoita. Voisiko heidän kanssa vietetty aika olla helpompaa mutta et kuitenkaan eristäisi itseäsi kaveruus-suhteilta täysin?

"Velvollisuus-suhteet" on tyhmiä. Itse en ole osannut olla tarpeeksi itsekäs. Mutta onneksi en ole kaikkia siteitä katkaissutkaan; en ainakaan niitä tärkeimpiä.

Tai voisitko ottaa niitä sun kavereita mukaan sinne tallille? Yhtä pitkä matka sulta on tallilta kavereille kuin kavereilta tallille... 😉 Ehkä se olisi niistä kivaa ja ne myös näkisi miksi ja miten vietät aikaasi. Voisit vaikka vähän opettaa heitä? Mä ainakin olisin ihan fiiliksissä jos joku veisi mut tallille tai mihin tahansa harrastukseensa johon suhtautuu intohimoisesti ja joka tekee henkisesti hyvää.