Raiskaukset johtivat itsetuhoisuuteen enkä osaa vielä lopettaa….

Raiskaukset johtivat itsetuhoisuuteen enkä osaa vielä lopettaa....

Käyttäjä Nobody aloittanut aikaan 28.06.2013 klo 21:03 kohteessa Nuorten foorumi
Käyttäjä Nobody kirjoittanut 28.06.2013 klo 21:03

Moikka!

Minut raiskattiin pienenä monta kertaa, oma veljeni, jja 13 vuotiaana joku tuntematon ulkomaalainen vanha ukko. täytän kohta kuusitoista mutten vieläkään ole pääsyt eteenpäin, tarvitsen jonkun kenen kanssa voisin puhua, edes jonkun…

surullinen

Käyttäjä Inna kirjoittanut 29.06.2013 klo 11:18

Oisko kouluterveydenhoitaja? Kuraattori? Tms. Oot varmaan koulussa ja kun oot alaikäinen niin terv.hoitaja olis kait paras/nopein/luotettavin ehkä???

Käyttäjä Nobody kirjoittanut 30.06.2013 klo 22:08

Moikka inna!

Asun nuorisokodissa ja täällä on vaikea luottaa ihmisiin. ihmisiä on tullut ja mennyt mutten ole vieläkään tavannut sitä "jotakuta" kenen kanssa voisin keskustella tapahtumista...😭

Käyttäjä Inna kirjoittanut 01.07.2013 klo 23:31

Moi!

Kiva kun vastasit. Tuli mieleen, että pystytsä soittamaan sieltä? Siis ettei kukaan kuule tai häiritse? Tai onko sulla ketään tukihenkilöä täällä Tukinetissä, sillehän voisit kertoa ja kysyä että mitä tehdä? Mun mielestä se soittaminen olis paras vaihtoehto. Mitä sanot? Miten muuten menee? Mitä sulle kuuluu ja miten sä jaksat? Kirjottele.

Käyttäjä Nobody kirjoittanut 02.07.2013 klo 14:08

Moi! Voin soittaa muttei oo ketään kenelle soittaa. Jakselen suhtkoht hyvin mutta esim tänään on ollut todella raskas päivä, kiitos että kysyt tuntuu todella hyvältä!

Käyttäjä Inna kirjoittanut 23.07.2013 klo 10:35

Moi!

Mitä kuuluu????? En ole jaksanut kirjotella kun on ollut tosi paska olo jo pitkän aikaa mut nyt ajattelin kysyä että miten sä jakselet? Ootko koskaan puhunut kellekään sun asioista siis sillee oikeesti? Tarkotan et ootko pystynyt ikinä luottamaan keneenkään niin paljon että oot voinut puhua olostasi ja asioistasi ym ym. jollekin? Mulle se on ollut tosi vaikeeta (lue:mahdotonta!) koska ei oikein ole vieläkään tullut vastaan sellasta niin luotettavaa hyvää ihmistä jolle uskaltaisin puhua. Sitten vaan yritetään yksin rämpiä eteenpäin aika epätoivoisesti😭. Mites sulla kuluu päivät, onko tekemistä tarpeeksi vai käykö aika pitkäksi usein? Kirjottelehan taas jookosta ja jakselehan siellä!

Inna