olen aivan hukasssa

olen aivan hukasssa

Käyttäjä orvokki8 aloittanut aikaan 31.07.2015 klo 16:33 kohteessa Nuorten foorumi
Käyttäjä orvokki8 kirjoittanut 31.07.2015 klo 16:33

Olen melkein täysi-ikäinen ja seurustelusuhteessa olen ollut yli puoli vuotta. Kärsin ennen pahasta ahdistuksesta ja ahdistuskohtauksista. Viime syksynä kuitenkin hain apua ja puolen vuoden mittaisella keskustelulla ja lääkityksellä olin kuin uusi ihminen. Ahsitus kaikkosi ja olin pirteä. Tapasin myös nykyisen poikaystäväni eikä elämä Ole koskaan tuntunut niin ihanalta. Nyt lääkityksen ja psykiatrilla käynnin lopettamisen jälkeen on kuitenkin tapahtunut muutos. Olen alkanut murehtimaan asioita, kuten sitä että poikaystäväni ei pitäisikään minusta tai että hänelle löytyy parempiakin. Elän jatkuvassa pelossa, että hän jättäisi minut. Käymme välillä pitkiäkin keskusteluja siitä aiheesta ja joka kerta hän vakuuttaa ettei Ole jättämässä minua, mutta joka kerta minä vuodatan silti kyyneliä. Pelkoni on kierre, sillä pelkään sitä, että hän jättää minut ja kun puhun asiasta hänen kanssaan, alan pelkäämään sitä että hän jättää minut koska puhun siitä hänen kanssaan. Ja tämä toistuu ja toistuu. Se kuulostaa niin hullulta ja turhalta, mutta en voi sille mitään. Pelkään hänen siis kyllästyvän lopulliseen itkemiseeni ja murehtimiseeni. Ja kuitenkin tämä murehtiminen on juuri sitä pelkoa.. Olen ajatusteni kanssa aivan jumissa ja sekaisin enkä tiedä mitä minun pitäisi tehdä.. ☹️

Käyttäjä abcd4 kirjoittanut 31.07.2015 klo 20:26

Toivottavasti osaan kirjoittaa oikein, auttaa enkä satuttaa.

Ensinkin, mikä onni kun sinulla on tommonen ystävä. Ystävä joka kuuntelee ja pysyy vierelläsi. Siitä saat olla kiitollinen. Et kuulostanut ollenkaan hullulta, aika samalla tavalla solmussa olin kun viimeksi seurustelin. (Sen suhteen lopetin minä, ei poikaystäväni)

Ystävä on rinnalla ja vierellä, kuuntelee ja tukee ja voitte yhdessä etsiä sinulle apua jos tuntuu että voimat on vähissä ja asia kiertää kehää. Kun on hätä, ystävät ovat tukena ja apuna, pitävät kädestä ja lohduttaa. Ystäväsi on ystäväsi, ei kuitenkaan terapeuttisi ja välillä voi olla helpompi että puhuu ulkopuoliselle. Ulkopuolinen näkee tilanteen eri valossa eikä sinun tarvitse pelätä että liikaa kuormittat häntä. (Voi kumpa ite olisin tän seurustellessa ymmärtänyt)

Olet ihana ja rakastettava, juuri semmosena. Siihen pitää vain luottaa. Ystäväsi sanoo tykkääväsi sinusta, uskotko että hän valehtelisi. Kun arvostaa itseä, on helpompi arvostaa muita. Sinun pitää antaa ystävällesi lupa pitää sinusta ja näyttää mitä itse ajattelet hänestä. Rehellisesti omana itseäsi. Älä siis epäile ja epäilemällä kiellä tunteita. Anna hänelle lupa rakastaa ja tykätä. Luota siihen.

Olet onnellinen kun sinulla on hänet.
En tiedä oliko näistä mitään apua.

Tsemppihalaus sinne🌻🙂🌻☺️❤️☺️