net-tuki live: päivystys käynnissä, häh?

net-tuki live: päivystys käynnissä, häh?

Käyttäjä fional aloittanut aikaan 24.06.2008 klo 17:37 kohteessa Nuorten foorumi
Käyttäjä fional kirjoittanut 24.06.2008 klo 17:37

en ymmärrä tätä net-tuki liveä tiistaisin ja torstaisin. miten keskusteluun pääsee mukaan? pitääkö olla täsmälleen oikeaan aikaan klikkaamassa jotain vai mitä? nytkin on päivystys käynnissä ja haluaisin mukaan, mutta eipä onnistu. tai olen tyhmä.

Käyttäjä kirjoittanut 24.06.2008 klo 20:09

et pääse heti, jos ei ketään tukihenkilö ole vapaana, sitten odotat ja katsot koska on vapaana. Siihen tulee kellonaika, että vaikkapa kello 16 on vapaana, sitten tulee tukihenkiön nimi ja painat sitä. ja alat keskustelemaan hänen kanssaan. te siis olette kahdestaan. jos joku ehtii taas sua ennen eikä vapaata tukaria ole, katsot millonka on seuraavan kellonaikaa mahdollista puhua. Voi se ollakin että jos on kovin paljon ruuhkaa et pääse puhumaan sinä päivänä.

Varmennin sitä pääsee tukihenkilön kanssa puhumaan, kun kirjotat net-tukeen ja ootat vastausta.

Käyttäjä sasutäti kirjoittanut 25.06.2008 klo 17:08

Eli net-tuki live on reaaliaikaista keskustelua tukihenkilösi kanssa.

Kun menet Net-tuki liveen, laatikossa lukee joko "tukihenkilösi ei ole tällä hetkellä päivystämässä" tai "tukihenkilösi on valmiina keskustelemaan kanssasi, klikkaa TÄSTÄ". Jotenkin noin. Tietty, jos et ole ennen kirjoittanut ns. normaaliin net-tukeen, sinulla näkyy lista päivystämässä olevista tukihenkilöistä ja haluamaasi nimeä klikkaamalla pääset keskustelemaan hänen kanssaan.

Sinulla on käytössäsi myös oljenkorsi, jos oma tukihenkilösi ei ole päivystämässä. Mutta tässä on se huono puoli, että oljenkortta voit käyttää vain kerran 30 päivän aikana. Jos oljenkorren olet käyttänyt, eikä tukihenkilösi ole päivystämässä, voit kirjoittaa hänelle net-tukeen, jonne hän vastaa kun ehtii.

Käyttäjä fional kirjoittanut 26.06.2008 klo 15:04

mistä oljenkorren saa?

Käyttäjä sasutäti kirjoittanut 26.06.2008 klo 22:30

Oljenkorren käyttömahdollisuus tulee näkyviin Net-tuki liven sivulla, jos se on mahdollista. Jos olet käyttänyt oljenkortesi jo, eikä aikaa ole kulunut 30 päivää, siinä lukee, milloin seuraavan kerran oljenkorren käyttömahdollisuus on.