Mitä tässä nyt voi tehdä

Mitä tässä nyt voi tehdä

Käyttäjä Rikottu tyttö😖 aloittanut aikaan 04.03.2017 klo 13:57 kohteessa Nuorten foorumi
Käyttäjä Rikottu tyttö😖 kirjoittanut 04.03.2017 klo 13:57

Nyt on semmoinen tilanne että sain eilen tietää että mulla on isän puolelta mummi ja pappa. En ole nähnyt isääni. Olin 2 vuotias kun se jätti mut…
No kun oon kysellyt äidiltä isästäni se ei suostu kertomaan siitä mitään.

Mä en edes tiennyt että mulla olisi isän puolelta mummi ja pappa, jos mä en olisi eilen katsonut mun vauvakirjaa ja sieltä mun sukupuuta.

Nyt oon tunteiden turmeltamana koska tunnen vihaa äitiä kohtaan kun ei oo kertonut ja ei vastaa jos kysyn siltä ja sit tunnen surua että just sain tietää että mulla voisi olla isän puolelta mummi ja pappa, Mutta ne voi olla kuolleita.

Mä en saa tietää että kuka on mun isäni vaikka tiedän etu ja sukunimen mutta en muuta.

Mitä mun kannattaisi tehdä koska mun sukulaisetkaan ei kerro vaikka tietäisi jotain…???

Mä en tiedä mitä mä teen😭😭☹️😭😑❓

Käyttäjä kirjoittanut 05.03.2017 klo 07:23

Voisitko vaikka ekana tilata virkatodistuksen seurakunnalta tai maistraatista, jos et kuulu seurakuntaan. Sen voi tilata netinkin kautta.
Siinä voisi näkyä isäsi nimi.
Jos olet alaikäinen, niin ehkä lastensuojelusta voisit kysyä apua.

Käyttäjä Larus kirjoittanut 06.03.2017 klo 18:04

Moikka!🙂

Totta kai siulla on oikeus tietää isovanhemmistas. Ei mikään ihme jos tunnet vihaa siitä ettei siulle oo heistä kerrottu. Edellisellä kirjottajalla olikin ihan hyviä ehotuksia siitä mistä voit koettaa saada tietoa suvustas. Miulle tuli mieleen semmonenki että siun äitilläs saattaa olla omat syynsä siihen miks hänen on vaikee puhua näistä asioista. Ehkä jotai kipeitä muistoja tms. Mut siltiki siulla on oikeus tietää.