Lasipalasia Ja palapelinpaloja

Lasipalasia Ja palapelinpaloja

Käyttäjä ask aloittanut aikaan 24.08.2021 klo 16:09 kohteessa Nuorten foorumi
Käyttäjä ask kirjoittanut 24.08.2021 klo 16:09

Kirjoitan nyt vertauskuvaisesti. Lasi on särkyvää ihmismieli kun valitettavasti. Kun lasin rikkoo niin se särkyy ja murskatuu.  Laseja voi ostaa monia uusia, mutta mitäs ihmismielen? Kun se särkyy niin kaikki on puuttuvia palasia niinkuin palapelissä. Pitää osata oikeaan palaan laittaa, pala. Että tulee jotakin. Oikeaan suuntaan pitää, mennä.. entä jos ei jaksakkaan, laittaa palasia paikoilleen, mitäs sitten tehdään, jäädään vain makaamaan ja lasi jäätyy ulos, pakkasella, pakkanen voi tappaa lasin tai sitten lasi jäätyy siihen paikkaan. Haluaisin uskoa kans että pakkanen voi tappaa tämän pöpö virus käytän sitä sanaa tässä kun en jaksa koko ajan samaa asiaa toistaa se on pöpö. Lasi on kestävää, mutta se voi olla myös särkyvää. Lasi, ja pakkanen jäätyvät ulkona, kohta tulee ne pakkaskelit ja pimeä mitäs siitä selvitään,,? Kun ihmismieli on näin epäkohtia täynnä. Voisi sanoa se on koko ajan pakkasella, ainakin minun ihmismieli. Elämä on tämmöistä vain… Koko ajan yritetään löytää uusia palapelin paloja paikoilleen…

  • Muokattu kirjoittajan toimesta 2 vuotta, 8 kuukautta sitten. Syy: Lisäys otsikkoon
Käyttäjä kirjoittanut 19.10.2021 klo 19:15

Hei ask,

Elämä on tämmöistä vain... aivan! Olet jakanut tuntemuksiasi tosi luovasti. Ihmismieltä on vaikea korjata. Uskon, että näistä sun ajatuksista on hyötyä muillekin. Kiitos kun jaat itsestä ask, vaikka se olisi vertauskuvallisesti. 

Oikean palan löytäminen on hankalaa ja joskus varmaan tuntuu ihan mahdottomalta, mutta väitän, että kun jaksaa niin aina välillä löytyy joitain kriittisiä paloja, joita ei ehkä edes tiennyt etsivänsä ja sitten kun ne saa yhteen, niin tulee jonkinlaista tolkkua tähän kaikkeen. Edes hetkeksi. Koita jaksaa myös kun ei tunnu siltä ja kun tulee pakkaskelit ja pimeää!

Ystävällisin terveisin,

Samu Joensuun Saappaasta