koulun aikuiset

koulun aikuiset

Käyttäjä Inkkuu aloittanut aikaan 01.06.2018 klo 20:35 kohteessa Nuorten foorumi
Käyttäjä Inkkuu kirjoittanut 01.06.2018 klo 20:35

Joo moi..

Mä oon viillelly jostain 5lk:sta lähtien -2 kesälomaa. Viime syksynä siirryin tosiaan yläkouluun.
Sain sielt uusia kavereita ja kaikkee. (ainii ja siis mun viiltely johtuu koulukiusaamisesta, johon ei ikinä puututtu.)
Mutta nyt sit tääl yläkoulus on pari opee jotka on nyt saanu mun luottamuksen. Toinen on mun luokanvalvoja, joka on aivan uskomaton, ja ymmrtää mua tosi hyvin. Ja toinen on sit mun liikunnan ope, jonka kans en tullu eka yhtään toimeen, mut sitte ku se rupes opettaa meille terveystietoo ja sai vahingossa tietää et mä viiltelen, ja sit sen jälkee oon pystyny luottaa siihen ihan eri tavalla, ku se sano jouluna et hänelle voi kertoo kaiken luottamuksella yms. ja et hän ei kerro niitä eteenpäi. Eikä oo kertonukkaan, mut ei se sille asialle oo muutenkaan mitään tehny ku hää sai tietää et mun paras kamu tietää siit ja saan häneltä apua.
mut nyt haluun teilt vertaistukee,ja kuulla muutenki teijän kiusattujen tarinoita, et miten nykyään pystytte luottaa ihmisiin yms!🙂

Käyttäjä Api_Saapas (Työntekijä) (Palveluoperaatio Saapas (Lasten ja nuorten keskus ry )) kirjoittanut 11.06.2018 klo 16:48

Moi Inkkuu!

Luin aiempia viestejäsi ja oli mukava lukea, että olet saanut kavereita, ja että olet rohkaistunut kertomaan viiltelystäsi aikuisille. Kertominen on jo iso askel eteenpäin!
Ystävät on iso apu rinnalla, mutta sen lisäksi rohkaisisin sinua edelleen kertomaan nykytilanteestasi näille luottoaikuisille, varsinkin jos toivot että heiltä saisit myös tukea ja apua.

Aurinkoista kesää sinulle toivoo Api Saappaasta
🙂👍