Isän itsemurha

Isän itsemurha

Käyttäjä superpannari aloittanut aikaan 14.06.2012 klo 18:22 kohteessa Nuorten foorumi
Käyttäjä superpannari kirjoittanut 14.06.2012 klo 18:22

Hei! Isäni teki itsemurhan haulikolla, ampui ensin seinästäni läpi ja sen jälkeen kuului lataus ja laukaus. Sitten vain hiljaisuus ja kaatuminen.

Tämä kaikki tapahtui toissapäivänä, ja en tunnu jaksavan millään. 😭

Olisiko muilla tukinettiläisillä vinkkejä jaksamiseen?

Käyttäjä Vori kirjoittanut 15.06.2012 klo 12:41

Hei

Oletko ottanut yhteyttä mielenterveystoimistoon tai onko sinulla tietoa paikkakuntasi kriisiavusta? Yksin tuollaisen asian käsitteleminen on varmasti hyvin raskasta. Voitko puhua muiden perheenjäsentesi kanssa?

Käyttäjä troubles kirjoittanut 15.06.2012 klo 15:20

Voi Luoja, otan osaa suruunne. Tunnen asian siksikin voimakkaasti, että isäni teki saman ratkaisun, kuin sinun isäsi ja lähtötapa oli myös sama.
Teidän tulisi nyt saada heti apua niin, että saisitte purettua tapahtuneen. Paikallinen kriisiryhmä on yksi taho, joka tulisi luoksenne. Terveyskeskuksesta, sairaaloista saa heidän numeronsa.
Onko teillä ketään nyt tukena, joka voisi hoitaa soittamiset ? Älkää jääkö itseksenne tällaisen tapahtuman jälkeen, hakekaa kaikki mahdollinen apu. Myös esim. diakoniatoimistosta voisitte saada apua.
Voisinpa jollain tavalla lohduttaa, mutta sanoja ei löydy. Ajattelen teitä siellä jossakin ja lähetän teille lämpimät ajatukseni ja voimien toivotukset tänä murheen hetkenä.

Käyttäjä elina5 kirjoittanut 27.06.2012 klo 18:41

minnun isäni kuoli kun siilä tulli baarisa kiinaa jokkun kanssa niin sillä olli tossela typillä asse taskusa ja seh amppu minun isäni on tossi kova ikävä sittä ja kaipuu mutta on vaan pako elää sen mukkana ei saa vällilä nukkutua kun mittin isääni😭😭😭☹️☹️😯🗯️😯🗯️😯🗯️

Käyttäjä elina5 kirjoittanut 30.06.2012 klo 13:01

minnun isäni jah äitini erosivat kun olli 5 vuotijas mutta kun tätti 7 vuota niin isä loppeti medän yhderen otton en olle sen jälkeen nähnyt isääni mutta seh on joh kuollu kun olli sillä kabakassa jossa sillä tulli riitaa sillä niin seh en tienyt että sillä kaverillä on asse sillä takkin taskusa niin seh tapelli seh tossen ukkon kanssa niin seh typpi ammpu minnun isäni kun olli 12 vuotijas sillon tossi kova ikävä jah kaipuu on suuri jah en pystynyt edes hyvästellemää isäni en olle saanut nukkutua kun mittin isäni jah vällilä tuullo ihan itku jah on tossi paha olla jah massentaa jah kakki viitutaa jah mikään en mennen putkeen isä olli minnule tossi tärkeä😭😭😭😭😭😯🗯️😯🗯️😯🗯️😯🗯️☹️