ei sitä vaan koskaan ymmärrä

ei sitä vaan koskaan ymmärrä

Käyttäjä Rikottu tyttö😖 aloittanut aikaan 30.03.2017 klo 17:51 kohteessa Nuorten foorumi
Käyttäjä Rikottu tyttö😖 kirjoittanut 30.03.2017 klo 17:51

Mä en vaan jaksa mun äitiä me riidellään melkein joka päivä.
Se syyttää mua asioista joita en ole edes tehnyt.
Ja sit se vertaa mua mun pikkusiskoihin ja ne on vasta 2 vuotiaita. (Mun mielestä aika loukkaavaa)

Koko elämäni mun äiti on kohdellut mua erin arvoisesti kuin mun veljeä. Aina kun veli sai pienenä kaiken periksi mutta mä sain usein huudot niskaani. (Kotona ei ole ollut ikinä mitään fyysistä väkivalta eikä oo vieläkään)
Aina jos joku astia meni rikki niin äiti huusi mulle vaikka oikeasti se oli mun veljen tekosia.

Äiti ei yhtään tue mua mun sairauden kanssa eikä yhtään masennuksen kanssa haluaisin parantua mut aina on joku asia mikä vetää mut kuoppaan…

Kolme vuotta sitten äitin nykyinen mies tuli meidän elämään. Mä en ollut tottunut siihen että siitä lähtien meitä olisi 4 meidän. Mä en alussakaan tykännyt siitä miehestä (on se ihan kiltti ja näin mut en vain pidä siitä) kolmen vuoden ajan se on huutanut mulle meilkein joka päivä että teen jotain väärin. Ja kun mulla on ollut elämässäni vaikea hetki niin se ei ole piitannut ja sit äitikin on alkanut olla piittaamatta mun voinnista. Kumpikin niistä huutaa mulle useasti viikossa.

Odotan että pääsisin muuttamaan omaan kotiin koska sit saan päättää mitä teen mun kanssa ja kaikkea.

VÄHÄN SEKAVA TEKSTI,
ANTEEKSI SIITÄ

Käyttäjä notAlive kirjoittanut 03.04.2017 klo 01:19

Ymmärrän hyvin tilanteesi. Itsekkin minulla on äitini kanssa hyvin saman tyyppisiä ongelmia. Tosin ne ovat hieman vähentyneet lähi aikoina, kun olen oppinut olemaan ilmaisemaan mielipiteitäni, mutta riitelen silti paljon äitini kanssa eikä se ymmärrä mua yhtään, sekin suuttui mulle kun kuuli mun masennuksesta. Mullakin on myös ongelmia isäpuoleni kanssa, tosin mun tapauksessa se ei tunnu tykkäävän musta eikä toisin päin.
Voimia sulle! Muista, ettet oo yksin tuntemuksiesi kanssa!

Käyttäjä Stsi kirjoittanut 02.05.2017 klo 23:19

Mullakin on tosi vaikeaa äitini kanssa. Meille tulee tosi paljon riitoja ihan pienistäkin asioista. Äiti on mulle tärkeä ja rakastan sitä, mutta en vaan ymmärrä miks hän haukkuu mua ja muistelee menneisyyttä.
On vain harvoja päiviä milloin me emme äidin kanssa riitele.

Tsemppiä sun tilanteeseen!❤