:)

:)

Käyttäjä pillimehu aloittanut aikaan 21.07.2020 klo 00:52 kohteessa Nuorten foorumi
Käyttäjä pillimehu kirjoittanut 21.07.2020 klo 00:52

mun elämä on ollu vaikeeta aina. mua kiusattiin 1-4lk ja se loppu vähäks aikaa eli noin 2vuodeks ja meen syksyllä seiskalle ja mua pelottaa että se kiusaaminen alkaa taas kun ne mun yhet kiusaajista on siinä koulussa :/ 

Käyttäjä ihmine kirjoittanut 21.07.2020 klo 17:39

hei! Mää olen nyt menos 8lk. mulla on keskivaikee masennus. mua on kiusattu 6vuotta.

mut mite ite menin seiskalle mulla oli paineita mun elämän ja itteni suhtee. muista se et sää elät ittees varten. meet sinne kouluun oppimaan.

ja ite keräsin vihaa ja rohkeutta mua kiusaanneelle tyypille ja korotin ääntäni koulunedessä ja pyysin häntä lopettamaan. kaikki katsoivat meitä ja kiusaaja sai alistuksen tässä vaiheessa kun muut huomasivat mitä hän teki. toistin tätä kauan ja tein hänelle samoin kunnes hän tajusi lopettaa. ne kiusaajatki on ihmisiä.

ja meet seiskalle nii saat varmasti uusiakin ystäviä. jos ne alkaa sua kiusaamaan nii voitte yhes mennä pistää vastaa. muista älä käy kuitenkaa väkivallalla koska joudut ite vastaamaan teoista. suosittelen vaan nöyryyttämään tätä niinkuin hän sinua. toki riippuu minkälaista kiusaaminen on.

 

oot tärkee ja arvokas ihminen. voimia sulle <3

Käyttäjä Eop kirjoittanut 22.07.2020 klo 23:36

Onko sulla kuitenkin kavereita koulussa? Jos ei, niin uudessa koulussa on aina hyvä mahdollisuus tutustua. Itselläni ala-asteen kiusaaminen alkoi uudestaan/jatkui ylä-asteen alussa, mutta asiat parantuivat kun tutustuin uusiin luokkalaisiin. Lopulta olimme kaikki yhtä porukkaa, myös ne kiusaajat. Aina voi toivoa, että kiusaajat kasvavat myös henkisesti, ja ymmärtävät toimineensa typerästi.