Skitsofreenikko

Skitsofreenikko

Käyttäjä Nimetön aloittanut aikaan 09.02.2024 klo 18:22 kohteessa Moniääniset
Käyttäjä kirjoittanut 09.02.2024 klo 18:22

Skitsofreniaa sairastaessa ei voisi luottaa siihen, että henkilöt ovat mitä sanovat olevansa, ja että henkilöllä on oma nimensä. 

Skitsofreniaan kuuluvat rehellisestä epätodellisuudesta esiin tulevat aistiharhat, ja harhaluulot, jotka ovat olleet harvinaisen sinnikkäitä, ja huonojen kokemusten kokemisen mestareita, ja nämä saattavat tuntua tulevan suoraan pahuuden Saatanasta,   näitä harvoja aistiharhojen ja harhaluulojen yhteenliittymiä on, kuten on toivottu, harkittu, kostettu, kaunaa kannettu, ja vihattu.

Skitsofreniaan kuuluvat myös fobiat, joiden ilmetessä rehellinen epätodellisuus on voitolla (kuten paha Saatanan epätodellisuus on voitolla), mutta mikään tässä maailmassa ei ole muutostaan muuttumassa toiveestansa huolimatta sellaiseksi maailmaksi, kuten on toivottu, harkittu, kostettu, kaunaa kannettu, ja vihattu.

Skitsofreniaan kuuluu myös henkinen väkivalta ja sillä uhkailu, joka saattaa muodostua rehelliseksi todelliseksi väkivallaksi, jos rehellinen epätodellisuus on voitolla (kuten paha Saatanan olo, joka Vituttaa), ja saa aikaan se, ettei maailma muuta maailmaa, kuten on toivottu, harkittu, kostettu, kaunaa kannettu, ja vihattu.

Skitsofreenikko saattaa suuttua pahasti, jos häntä painostetaan olemaan jotain vain muuta kuin hänelle sopisi olla (kuten paha saatanan olo, joka vituttaa kaikkia muita), jonka maailma olisi luonut osaksi hänen persoonallisuuttansa, rehelliseksi häneksi epätodellisuuteen, ja rehelliseksi häneksi todelliseen totuuteen, kuten on toivottu, harkittu, kostettu, kaunaa kannettu, ja vihattu.

Skitsofreenikko saattaa itkeä, nauraa elämäänsä, kuten toivo on kuollut, ja usko hyvään ei riitä (kuten pahat Saatanalliset olotilat jatkuivat), eivätkä Pahat Saatanalliset Teot Auta, todellisen sekä epätodellisen minän persoonallisuuksia rehelliseksi totuudeksi, milloin minäkuva on ehjä, eikä epätodellisuus vienyt tunteitansa pois kokonaisvaltaisesti, kuten tunteettomalle henkilölle käynyt, kuten on toivottu, harkittu, kostettu, kaunaa kannettu, ja vihattu.  

Skitsofreenikko saattaa nukkua yöllä ja nähdä kummallisia unia, ja aamusta toivoa unien menneen jo ohitse (kuten saatanalliset pahat olotilat), jotka esittävät muutoksia yöuniin jälkikäteen ja etukäteen esittävät vaatimuksia senkin suhteen millaisia yöunia saa katsoa, ja päiväunia säädetään samalla tavalla kuin yöunia. kuten on toivottu, harkittu, kostettu, kaunaa kannettu, ja vihattu.

Skitsofreenikolla saattaa olla ihan tavallisia lähelle normaaleita päiviä ja joiden aikana ei harha-aistimukset ja harhaluulot vaivaa hänen mieltänsä ollenkaan (kuten pahat saatanalliset olotilat), ja hänen persoonaansa ei tule maailman laajuisia muutoksia, ja hänen ei tarvitse miettiä Saatanallisia maailman mullistuksia, kuten on toivottu, harkittu, kostettu, kaunaa kannettu, ja vihattu.

Skitsofreenikolla saattaa olla hyvät ja huonot päivät, viikot, sekä kuukaudet, ja joskus menee aikaa vuosia, kun mitään ihmettä ei tapahdu (kuten pahat saatanalliset olotilat, eivät säätelisi oloja), vain hänen elämäntilansa paranee päivä päivältä, ja kuukausia, kuten on toivottu, harkittu, kostettu, kaunaa kannettu, ja vihattu.

Skitsofreniassa saattaa myös tulla aikoja, jolloin ei tule toimeen oman minänsä kanssa, jos se on vastakkaista sukupuolta, ja alkaa ehdottelemaan kaikenlaista vastenmielistä (kuten pahan Saatanallisen olotilan kanssa muhinoimista), ja itsemurhia olon tasaamiseksi, ja niiden jättämistä ajatuksistaan pois kokonaan, kuten on toivottu, harkittu, kostettu, kaunaa kannettu, ja vihattu.

Skitsofreniassa saattaa myös tulla aikoja, jolloin ei tule toimeen oman minänsä kanssa, jos se on vastakkaista sukupuolta, ja alkaa ehdottelemaan, että ajatuksen päässä olisi hänen oma puolisonsa, skitsofreenikon päässä kaikki tapahtui, kuten sitä itsemurha olon tasaamiseksi, katselee vain muita sieltä päin, kuten on toivottu, harkittu, kostettu, kaunaa kannettu, ja vihattu.

Skitsofreenikko saattaa kokea olevansa kovin harhaan ohjattu, kun hänen kuuluisi tehdä jotain vain elämällensä (kuten pahat Saatanalliset olot haluavat), ja hän olisi skitsofreenikon elämän elänyt, eikä olisi halunnut tehdä jotain muuttuvia pilviä taivaalle, kuten on toivottu, harkittu, kostettu, kaunaa kannettu, ja vihattu.

Skitsofreenikko saattaa kärsiä siitä, että materialistien arvostus on huimasti kohonnut arvossaan kun (kuten pahat Saatanalliset olot) olisivat viimeiseksi tulossa arvoasteikolla arvostetut asiat, ja huomioituna olisivat itse, omaisuus, sekä omaisten arvostus, kodin rauha ja hiljaisuus, ja korvien välissä hiljaista vastustusta, kuten on toivottu, harkittu, kostettu, kaunaa kannettu, ja vihattu.

Skitsofreenikolla saattaa myös olla vaikeuksia hyväksyä oman kehonsa toiminta (kuten pahat saatanalliset olosuhteet), jotka ovat aistiharhojen ohjailemia ajatuksia, joita ilman painottavat väärinymmärtämään harhaanjohdatettuna kehonsa toimintaa, josta seurauksena ajatusmaailma alkaa mennä sekalaiseksi ja kehon toiminta riippuvaiseksi harhaanjohdetuista sekalaisesta, kuten on toivottu, harkittu, kostettu, kaunaa kannettu, ja vihattu.

Skitsofreenikolla saattaa myös olla vaikeuksia hyväksyä omiaan ajatuksiaan omasta kehostaan (kuten pahat saatanalliset omat olosuhteet), varsinkin jos silloin piti olla seksuaalinen itsekseen, eikä saanut itse päättää milloin on seksuaalinen itsekseen itse, kuten on toivottu, harkittu, kostettu, kaunaa kannettu, ja vihattu.

Skitsofreenikko saattaa saada päähänsä, ettei tuo vielä riitä, että tarvitaan vielä jotain vain muuta (kuten paha saatanallinen olo), ennen kun tilanne on täydellinen kuin kellotaulu, josta näkee ajan kulun, ja kalenteri, josta näkee pitemmälle ajan kulumisen, vaikka saattaa olla, ettei käytä niitä kumpaakaan, kuten on toivottu, harkittu, kostettu, kaunaa kannettu, ja vihattu.

Skitsofreenikko saattaa saada päähänsä, ettei tuo vielä riitä, että tarvitaan vielä jotain vain muuta (kuten paha saatanallinen olo), ettei tulevaisuus olisi tätä myöten selvyyttä olosuhteisiin, oloihin ja muihin mahdollisuuksiin ja mahdottomuuksiin oloissa, joissa eläminen on mahdollista myötätunnossa ja kiusauksessa, kuten on toivottu, harkittu, kostettu, kaunaa kannettu, ja vihattu.