Mitä mielen päällä?

5 päivää sitten

Mitä mielen päällä -ryhmächatissa pääset ihmisten seuraan, jotka tietävät, miten mielenterveysongelmat voivat arjessa näkyä. Kaikkina kuukauden keskiviikkoina (paitsi kuun 1.) klo 18-19:30 voit kohdata ryhmässä ihmisiä, joille oma asiasi on yhtä tuttu ja tärkeä. Tule mukaan kuuntelemaan ja jakamaan kokemuksia – ihan vaan itsenäsi. Keskustelut on suunnattu aikuisille ja nuorille aikuisille. Keskustelemassa kanssanne vertaisohjaajat, joita illan aihe koskettaa omakohtaisesti. Turvallisempaa tilaa ja kohtaamisen sujuvuutta illoissa on tukemassa osaltaan myös Mielenterveyden keskusliiton ammattilainen. Keskusteluun voit liittyä pelkällä nimimerkillä.

Sopii Aikuiset, Seniorit

Ryhmächatit
Pysyvä

Mitä mielen päällä? ryhmächatteja

Kaikki ryhmächatit

Tyhjennä haku
Tulokset: 9
  • Tulevat

Herkkänä maailmalle

Alkaa 28.09.2022 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Aistitko ympäröivän maailman voimakkaammin kuin muut? Äänet, valot, ilmapiirit tai muiden tunteet tuntuvat läpäisevän sinut ilman suodatinta? Jaetaan kokemuksia ja mietitään yhdessä, miten löytää erityisherkkänä tasapainoa itsensä ja ympäröivän maailman välillä.

  • Tulevat

Paniikin vallassa

Alkaa 12.10.2022 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Sydän hakkaa, kädet hikoilevat ja päässä humisee. Ottaako paniikki sinusta helposti vallan? Mikä auttaisi? Tai kuinka rauhoittaisi oloa kohtauksen jälkeen? Keskustellaan yhdessä paniikkihäiriön tai paniikkikohtausten kanssa elämisestä. Uskaltaisiko muillekin kertoa mitä käy läpi?

  • Tulevat

Uupumusta ymmärtämässä

Alkaa 19.10.2022 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Tuliko eteesi päivä, kun et enää jaksanutkaan – mitään? Kulutit kaikki voimasi kerralla? Ihmetteletkö vieläkin, miten niin voi edes käydä? Pohditaan yhdessä omia rajoja, ylikuormituksen aiheuttajia ja toipumista edistäviä asioita uupumuksen jälkeen.

  • Tulevat

Myötätuntoa masennukseen?

Alkaa 26.10.2022 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Löitkö itseesi laiskan leiman tai lukeeko otsassa ”huono ihminen”? Kuinka pysäyttää muihin vertaamisen kierre ja itsesyytökset, sillä masentunut mieli ei niitä kaipaa? Saisiko toisten kanssa ajatuksensa ohjattua uusille urille?

  • Tulevat

Häpeän hiljentämä?

Alkaa 09.11.2022 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Näkyykö sairastumisen häpeä kehossasi, pienentäen, latistaen sinua? Tuntuuko häpeä niin voimakkaana, että tekisi mieli olla hiljaa koko sairaudesta. Miltä häpeä sinusta tuntuukaan, et ole sen kanssa yksin. Voisiko häpeä helpottua puhumalla?

  • Tulevat

Itsekriittisten ilta

Alkaa 16.11.2022 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Oletko itsesi pahin kriitikko? Tai asuuko sisälläsi piiskuri, jolle mikään ei riitä? Miksi muita kohtaan on niin paljon helpompi olla lempeä ja ymmärtäväinen? Miten voisi antaa itselleen sitä myötätuntoa mitä antaa muille?

  • Tulevat

Lupa muuttua

Alkaa 23.11.2022 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Onko sairaus muuttanut sinua? Tarpeitasi tai asioiden tärkeysjärjestystä? Sallitko sinussa tapahtuvan muutoksen, entä ihmiset ympärilläsi? Pohditaan yhdessä, miten sairaus on muuttanut meitä. Voisimmeko hyväksyä muutoksen tuulet?

  • Tulevat

Ylikilttien ilta

Alkaa 30.11.2022 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Meneekö muiden odotukset ja tarpeet aina omien edelle? Tai onko sinun vaikea hahmottaa mitä tarpeesi edes ovat? Miksi omien puolien pitäminen ja ei:n sanominen on niin vaikeaa? Mitä jos oma kiltteys olisikin itseä eikä pelkästään muita palveleva voima?

  • Tulevat

Myönteisten ajatusten ilta

Alkaa 14.12.2022 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Oletko sairastumisen myötä oppinut puhumaan ja näyttämään tunteita? Tai oletko opetellut pysähtymään ja tunnistamaan omat rajasi? Ehkä olet saanut vertaistuen kautta itsellesi tärkeitä ihmisiä elämääsi. Mitä hyvää sairastuminen on sinulle mukanaan tuonut? Nyt on aika kiittää itseä siitä, miten pitkälle olet omassa matkassasi tullut!