Mitä mielen päällä?

3 päivää sitten

Kaipaatko juttukaveria? Toista näkökulmaa mielessä kaihertaviin ajatuksiin? Tule mukaan ryhmächattiin, joita järjestetään joka toinen keskiviikko klo 18-20. Keskusteluja luotsaamassa on samoja asioita kokenut vertaisohjaaja tai kaksi, ja taustatukena ammattilainen. Keskusteluun voit liittyä kun rekisteröidyt Tukinettiin ja valitset itsellesi nimimerkin.

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
Pysyvä

Mitä mielen päällä? ryhmächatteja

Kaikki ryhmächatit

Tyhjennä haku
Tulokset: 3
  • Tulevat

Mitä mielen päällä? – Rohkeasti avoin, otetaan puheeksi!

Alkaa 01.12.2021 klo 18:00 ja loppuu klo 20:00

Löydätkö sisältäsi asioita, joista puhuminen tuntuisi tärkeältä, mutta et oikein tiedä miten tai kenelle? Tiedät, että niistä puhuminen tai kertominen voisi helpottaa sinua, mutta salaamisen tarve tai kertomatta jättäminen on helpompaa kuin olla täysin avoin toisen ihmisen edessä? Pohditaan tänään puheeksi ottamiseen ja avoimuuteen liittyviä asioita tai esteitä, joita jonkinlainen…

  • Tulevat

Mitä mielen päällä? – Yksinäisyys ympärillä

Alkaa 08.12.2021 klo 18:00 ja loppuu klo 20:00

Entä jos joulu ei ole iloista perheen kanssa oleilua? Onko tulossa monta yksinäistä päivää? Tuntuuko yksinäisyys entistäkin kipeämmin jouluisin? Kohdataan vaikeita tunteita, etsitään toivoa ja ideoidaan juuri sinulle sopivaa joulun ajan toimintaa.

Chattiin mahtuu 20 keskustelijaa kerrallaan. Jos et mahdu heti sisään kokeile myöhemmin.

  • Tulevat

Mitä mielen päällä? – Myötätuntoa etsimässä

Alkaa 12.01.2022 klo 18:00 ja loppuu klo 20:00

Vaaditko itseltäsi paljon? Tuntuuko siltä, että kadotit itsesi sairauden myötä? Vai oletko aina tuntenut olevasi huonompi kuin muut? Olisiko itsemyötätunnosta apua? Tule mukaan keskustelemaan ankaruudesta itseä kohtaan ja etsitään yhdessä keinoja suhtautua itseen hyväksyvämmin ja lempeämmin. Ehkä voisit alkaa ystäväksesi?  

Chattiin mahtuu 20 keskustelijaa kerrallaan. Jos et mahdu heti sisään kokeile myöhemmin.