Vapaaehtoisauttajaksi MASI-chattiin?

Vapaaehtoisauttajaksi MASI-chattiin?

Käyttäjä Masi_Miessakit aloittanut aikaan 22.02.2022 klo 10:51 kohteessa MASI-forum – isien keskustelupalsta
Käyttäjä Masi_Miessakit (Työntekijä) (Miessakit ry) kirjoittanut 22.02.2022 klo 10:51

MASI-chat on anonyymi palvelu, jossa isät voivat keskustella luottamuksellisesti. Chatissa on mukana aina kaksi koulutuksen saanutta vapaaehtoista. Chat kestää kerrallaan 2 tuntia ja oma vuoro osuu kohdalle 1-2 kertaa kuukaudessa. Aiempaa kokemusta vertaisauttamisesta tai verkkotyöskentelystä ei tarvita. Tehtävään tarjotaan koulutus sekä työnohjaus palvelun käynnistymisen jälkeen.

Yleisimpiä aiheita keskustelussa ovat aiemmin olleet oma hyvinvointi, vanhemmuus, parisuhde, mielenterveyden kysymykset, työelämä, raha- ja talousasiat, kaverisuhteet, harrastukset.

 

Miten mukaan?

Voit hakea vertaisauttajaksi, jos koet auttamisen halua ja tahdot olla mukana tukemassa pienten lasten isiä. Vertaisauttajalta edellytetään omaa kokemusta isyydestä sekä valmiutta kohdata verkkoympäristössä miesten kertomuksia perhetilanteistaan, johon liittyy mieliala- tai masennusoireilu.

Lähetä meille vapaamuotoinen esittely itsestäsi sähköpostitse ja olemme sinuun yhteydessä. Haastattelemme kaikki yhteyttä ottaneet. masi@miessakit.fi