Millaisena tahdon nähdä tulevaisuuden?

Millaisena tahdon nähdä tulevaisuuden?

Käyttäjä Masi_Miessakit aloittanut aikaan 12.02.2019 klo 09:30 kohteessa MASI-forum – isien keskustelupalsta
Käyttäjä Masi_Miessakit (Työntekijä) (Miessakit ry) kirjoittanut 12.02.2019 klo 09:30

Kerro alkuun lyhyesti tai pitkästi oma tilanteesi ja sitten näkemyksesi tulevaisuudesta parhaassa mahdollisessa valossa. Millaisena tahdot nähdä tulevaisuuden?

Käyttäjä kepic kirjoittanut 09.05.2019 klo 18:54

En ole masentunut ja mielenterveysongelmani ovat hyvässä hoitotasapainossa - ne, joista ei voi ainakaan nykykeinoin päästä eroon (ADHD ja kaksisuuntainen mielialahäiriö). Vuodenaikojen vaihtelu ei horjuta mielenterveyttäni ja siedän stressiä hyvin.

Olen kokopäivätyössä itselleni tärkeäksi kokemallani alalla ja tehtävissä. Työ on haastavaa ja mielenkiintoista. Tukia tai muuta taloudellista apua ei ole tarvinnut pyytää aikoihin.

Olemme edelleen hyvissä väleissä lapsen äidin kanssa. Lapsella ei ole todettu ADHD:tä tai kaksisuuntaista mielialahäiriötä, tai niitä joitain fyysisiä perinnöllisiä ongelmia joita suvussamme kulkee ja jotka ovat merkittävästi periytyviä. Lapsi on onnellinen molemmissa kodeissaan.

Minulla on toimiva parisuhde, ja uusi kumppanini tulee hyvin toimeen lapseni kanssa. Ehkä hänellä on omiakin lapsia tai meillä on yhteinen lapsi - pidän lapsista ja haluan niitä lisää ympärilleni.

Ehdin harrastaa riittävästi ja pääsen sen tiimoilta osallistumaan tapahtumiin ympäri Suomea, kenties jopa kansainvälisesti. Harrastukseni ja läheiset ihmissuhteeni tukevat mielenterveyttäni.

Kaikki läheiset ovat ymmärtäväisiä ja tiedostavat, että siitä huolimatta, että nyt menee todella hyvin, voin lyhyelläkin varoitusajalla sairastua uudestaan. He myös tiedostavat, että yhdessä pystymme selviämään tilanteesta, ja ovat luottavaisia, että pääsen takaisin jaloilleni.