Kamalat äidit® -iltaporinat murrosikäisten nuorten äideille

6 päivää sitten

Oletko teinisi mielestä välillä ihan kamala? Niin mekin! Tule juttelemaan tiistaisin klo 20–21 teinin äitiyden iloista ja haasteista muiden äitien kanssa, jotka elävät samaa yllättävää, ilahduttavaa, hämmentävää ja raivostuttavaa elämänvaihetta. Chatista löydät kuuntelevia korvia, vertaistukea, uusia ideoita ja ymmärrystä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan! <3 Voit piipahtaa vain hetkeksi tai viipyä rupattelemassa koko tunnin, kuten itsellesi parhaiten sopii! Chatteihin voit osallistua anonyymisti nimimerkillä. Mukana keskustelemassa ovat Kamalat äidit -vertaisohjaajat. Chat on kaikille avoin, joten muistathan suojata oman ja läheistesi yksityisyyden, etkä kirjoita kenestäkään tunnistettavasti. Löydät seuraavat iltaporinat-ajat alta - tule mukaan!

Sopii Aikuiset

Ryhmächatit
31.12.2024 asti

Kamalat äidit® -iltaporinat murrosikäisten nuorten äideille ryhmächatteja

Kaikki ryhmächatit

Tyhjennä haku
Tulokset: 2
  • Tulevat

Kamalat äidit® -iltaporinat murrosikäisten nuorten äideille

Alkaa 28.11.2023 klo 20:00 ja loppuu klo 21:00

Tule juttelemaan klo 20–21 teinin äitiyden iloista ja haasteista muiden äitien kanssa. Mukana myös Kamalat äidit -vertaisohjaajat. Chatista löydät kuuntelevia korvia, vertaistukea, uusia ideoita ja ymmärrystä.

Piipahda vain hetkeksi tai viivy rupattelemassa koko tunnin ajan! Keskustelut käydään anonyymisti nimimerkillä. Chat on kaikille avoin, joten muistathan suojata oman ja läheistesi yksityisyyden,…

  • Tulevat

Kamalat äidit® -iltaporinat murrosikäisten nuorten uusperheiden äideille

Alkaa 12.12.2023 klo 20:00 ja loppuu klo 21:00

Tule juttelemaan klo 20–21 teinin äitiyden iloista ja haasteista muiden uusperheiden äitien kanssa. Mukana sekä Kamalat äidit että Suomen Uusperheiden Liiton -vertaisohjaajat. Chatista löydät kuuntelevia korvia, vertaistukea, uusia ideoita ja ymmärrystä.

Piipahda vain hetkeksi tai viivy rupattelemassa koko tunnin ajan! Keskustelut käydään anonyymisti nimimerkillä. Chat on kaikille avoin, joten muistathan…