Erosta Elossa -toiminta

Erosta Elossa -toiminta

Käyttäjä Keturi_Miessakit aloittanut aikaan 30.03.2016 klo 12:24 kohteessa Erosta Elossa – erokeskustelua miehille
Käyttäjä Keturi_Miessakit (Työntekijä) (Miessakit ry) kirjoittanut 30.03.2016 klo 12:24

Miessakit ry:n Erosta Elossa on valtakunnallinen palvelu, joka tukee ja opastaa miehiä ero-ongelmien käsittelyssä ja niistä selviämisessä. Toiminnan avulla miehet saavat henkilökohtaista keskusteluapua, neuvontaa ja vertaistukea niihin lukuisiin kysymyksiin, joita herää parisuhteen uhatessa päättyä, varsinaisessa eroprosessissa ja ajassa eron jälkeen. Yhtenä keskeisenä tavoitteena on turvata lapsen ja isän suhteen jatkuminen myös eron jälkeen.

Erotyöntekijän juttusille! Erosta Elossa tarjoaa henkilökohtaista keskustelutukea ja ohjausta sähköpostin ja puhelinneuvonnan välityksellä. Helsingissä ja Tampereella yksilötapaamisiin voi varata ajan Erosta Elossa –työntekijältä.

Tule eroryhmään! Erosta Elossa kokoaa ja järjestää miesten eroryhmiä eri puolella maata. Ammatillisesti ohjatussa vertaisryhmässä toisten miesten kokemusten kuunteleminen auttaa oman eroprosessin jäsentämisessä. Ryhmässä käsitellään eroon liittyviä tunteita sekä työskennellään mm. huoltajuus- ja tapaamiskysymysten parissa.

EETU:sta keskusteluapua! Erosta Elossa järjestää myös tukihenkilötoimintaa. Itse eron kokenut, tehtäväänsä koulutettu Erosta Elossa –vertaistukihenkilö (EETU) kuuntelee, tukee eromiehen jaksamista sekä neuvoo käytännön asioissa. Tarvittaessa tukihenkilö voi olla mukana vanhemmuuteen liittyvissä sopimusneuvotteluissa.

Lisää tietoa:

http://www.miessakit.fi/fi/toimintamuodot/erosta_elossa

Ota yhteyttä lomakkeella:

http://www.miessakit.fi/fi/toimintamuodot/erosta_elossa/erosta_elossa_-yhteydenottolomake

Käyttäjä Keturi_Miessakit (Työntekijä) (Miessakit ry) kirjoittanut 24.08.2017 klo 12:53

Hei!

Nostetaan tätä. Eli Miessakit ry:n Erosta Elossa -toiminnasta saa apua!

Käyttäjä Keturi_Miessakit (Työntekijä) (Miessakit ry) kirjoittanut 22.09.2017 klo 13:59

Miessakit ry:n EETU-tukihenkilö Kimmo Honkanen on haastateltavana Akuutissa YLE Radio Suomessa sunnuntaina 24.9.2017 klo 16.10. Eron kokeneet kertovat mikä auttoi selviämään pahimman ajan yli. Asiantuntijana perhepsykoterapeutti Mari Louhi-Lehtiö. Toimittajina Hilla Blomberg ja Minna Korhonen. Lähetyksen voi kuunnella myös Yle Areenan kautta.

https://areena.yle.fi/1-4207371