Homo-maajussille kaveri/kumppani?

Homo-maajussille kaveri/kumppani?

Käyttäjä Maajussiboy aloittanut aikaan 29.01.2017 klo 16:27 kohteessa Elämää maaseudulla
Käyttäjä Maajussiboy kirjoittanut 29.01.2017 klo 16:27

Kyllä, täällä savon sydämessä olis ihan aito oikea homo-maajussi ja olen todella yksin ja kaapissa porukoilta/naapureilta. Mistä voisin löytää seuraa, kavereita tai kenties kumppanin tänne lypsykarjatilalle ? SPV tehty, vanhemmat asuu samassa talossa. Hankala tilanne kaikinpuolin tulevaisuutta ajatellen. Asiasta EN VAAN VOI PUHUA porukoille, joten sitä on turha edes ehdottaa. Se vaan on näin, meidän perheessä siitä ei voida puhua ääneen. Mutta liehän tuo se sanomattakin selvää jo tämän ikäisenä (40v) olevasta miehestä.

Minunlaisilleni vastaavassa tilanteessa oleville yksinäisille isännille/emännille olisi ehdottoman tärkeää olla joku kanava, mitä kautta löytää ja kohdata muita vastaavassa tilanteessa olevia maatilayrittäjiä. Oisko kellään ideoita? 😐 Kiitos etukäteen asiallisista vastauksista.

Käyttäjä Maajussiboy kirjoittanut 02.02.2017 klo 11:24

Kiitos "lukemattomista" vastauksista. Kukaan ei edes uskalla kommentoida asiaa? Taitaa olla liian arkaluonteinen aihe tai sitten tähän ei ole kellään mitään sanottavaa? Asia ei ole helppo, eikä siihen ole varmaan mitään helppoa vastaustakaan tietty, mutta tämä asia raastaa minua jokapäivä.. tottakai, luonnollisesti. Kukaan ei pärjää yksin pidemmän päälle. Jotain on keksittävä, tämä ei voi jatkua näin.

Käyttäjä Lukossa kirjoittanut 03.02.2017 klo 13:33

Tämä 'Elämää maaseudulla' -keskustelu on hyvin hiljainen. Ei siis ihme, ettet ole saanut vastauksia. Tuolla 'Aikuisten elämä' -keskustelussa saattaisit saada vastauksia. Eivät kaikki kyllä sielläkään saa vastauksia. Riippuu paljon, lukeeko sen viestin joku kohtalotoveri tai joku jolla on sanottavaa aiheesta. Uskoisin myös, että voisit saada kommentteja homojen omassa keskustelupaikassa - olikohan se nyt Ranneliike vai mikä. Googlaamalla löytyy. Ja Setastakin voi saada tukea käsittääkseni vaikka puhelimitse. Voimia!

Käyttäjä kirjoittanut 03.02.2017 klo 18:19

Minut kyllä pelotti pois tuo kiitos asiallisista vastauksista. Kun voin omasta mielestäni vastata asiallisesti mutta vastauksen pyytäjästä en ehkä ole asiallinen.

Mutta yksi vinkki olisi, että katsoisit Maaseudun Tulevaisuus-lehteä ja ehkä laittaisit oman ilmoituksenkin.
http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/palvelut/yst%C3%A4v%C3%A4%C3%A4-etsim%C3%A4ss%C3%A4

Käyttäjä Diana11 kirjoittanut 06.02.2017 klo 04:45

Tuo "asiallisten vastausten" pyytäminen tarkoittaa mun mielestä sitä, että on tullut seikkailtua aikaisemmin sellaisilla sivuilla, joilla vastaukset saattavat olla muotoa "imeksmun...aaa" tai "tuuks p..nee" jne. 🙂 Toivomus siis on, ettei mentäis alatyyliin 🙂 Voin olla väärässäkin!

Käyttäjä tähtivaeltaja kirjoittanut 15.02.2017 klo 16:30

Olenpa ollut samankaltaisessa tilanteessa kuin Maajussiboy. Pienessä kylässä, perheessä, jossa ei liikoja lässytetty. Eikä äiti koskaan hyväksynyt, ei koskaan.
Joku jo mainitsi Maaseudun tulevaisuuden, e-kontakti on vähän asiallisempi myös. Vaikket ketään saisikaan asumaan kanssasi "kolhoosiin", niin itselleni ainakin riitti se, että minulla oli joku jossain. Edes kaukana. Sinun pitää elää omaa elämääsi, sinulla on niitä vain yksi.

Käyttäjä Maajussiboy kirjoittanut 24.02.2017 klo 22:26

Hei kiitos paljon kaikille vastaajille! Helpotti tämäkin ja ihmetytti hieman kun ei tullut yhtään tyrmäävää tai paheksuvaa vastausta, kiitos siitäkin. Yritän keksiä ja löytää paremman "kanavan" mistä voisi saada vielä paremmin ns. vertaistukea. Hieman hävettää ja kaduttaakin kun tänne tämmöistä menin edes laittamaan.. maalla on hiljaista ja varsinkin näissä meikäläisen piireissä, jos sellaisia edes on. Tuntuu kuin olisin ainut vastaavassa tilanteessa, mutta tiedän tai ainakin uskon. ettei se voi olla totta. Kun vaan kohtaisin heidät..

Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (SOS-kriisikeskus, Helsinki) kirjoittanut 02.03.2017 klo 09:17

Hei,

Olettekohan huomanneet, että Sinuiksi tuki- ja neuvontapalvelu järjestää Tukinetissä liveryhmiä eli chattejä sateenkaari-ihmisille?

Chatit ovat avoimia kaikille sateenkaari-ihmisille ja niihin osallistutaan anonyymisti Tukinetin nimimerkillä. Chateissä ei siis voi sopia tapaamisia tms. mutta siellä voisi varmasti saada vinkkejä tilanteeseen sekä tietysti arvokasta vertaistukea. Hienoa tietysti, jos asiasta syntyy lisää keskustelua myös täällä Elämää maaseudulla -ryhmässä.

Maanantaina 6.3. klo 18-20 Tukinetissä on Sinuiksi-chat teemalla: Avointa keskustelua seksuaalivähemmistöille.

Kaikkien chattien ajankohdat ja teemat löytyvät liveryhmäkalenterista: https://www.tukinet.net/liveryhma/liveryhma_ajat.tmpl

Ja lisätietoa Sinuksi tuki- ja neuvontapalvelusta täältä: https://www.sinuiksi.fi/

Rohkeasti mukaan chattäilemään!🙂👍

Käyttäjä ujohko kirjoittanut 04.03.2017 klo 02:09

Itse en ole maalta. Mutta olen asunut maalla kumppanini luona. Jos haluat jakaa tuntemuksia / kuulla kokemuksia. niin jätä joku yhteistieto / tule sinuiksi chättiin?

Käyttäjä Maajussiboy kirjoittanut 27.04.2017 klo 22:43

Kiitos kommentista.

Käyttäjä Tavis kirjoittanut 08.06.2018 klo 22:02

Mitenkä maajussiin saa yhteyden juttelua varten 🙂 ?