Mitä tehdä tässä tilanteessa kun stressaa joka päivä miten mies päättää

Mitä tehdä tässä tilanteessa kun stressaa joka päivä miten mies päättää

Käyttäjä Emiliakaisa aloittanut aikaan 22.06.2021 klo 17:32 kohteessa Apua, mikä ihmissuhde!
Käyttäjä Emiliakaisa kirjoittanut 22.06.2021 klo 17:32

Miten tämän pitäisi teidän mielestä julkaisua. Olen tapaillut erästä meistä. Meillä on jotain mutta ei seurustella virallisesti. Ihastuin mieheen ja hän minuun ja meillä oli kivaa ja juttua riitti joka päivä. Nyt mies sai tietää asian joka vaikuttaa siihen haluaako jatkaa minun kanssa enään. Olin todella hämmentynyt , koska asia josta ” suuttui ” ei minusta ollu edes sellainen joka on todella iso asia. Ymmärrän jos se hänelle on iso asia. Hän sanoi , että jos haluan nyt vastuksen siihen haluaako jatkaa sanoi että ei, mutta jos annan hänelle aikaa miettiä asia on eri. Mitä hän tällä tarkoitti ? Tämä joko päättyy hyvin tai huonosti. Olen tosi stressaantunut koska hän oli minulle todella tärkeä ihminen. Olen jo varautunut siihen , että hän päättää ettei tämä jatku. Sanoi, että voin laittaa viestiä hänellä, mutta en ole vielä viitsinyt ja antanut hänelle tilaa ja aikaa pohtia tätä asiaa. Jos hän oikeasti minusta välittäisi ei hän antaisi tämän asian vaikuttaa tähän meidän juttuun. En uskalla itse ottaa yhteyttä vaan odotan , että ottaa itse minuun yhteyttä kun on asiaa pohtinut.

Käyttäjä Maisa_T (Vapaaehtoinen) (Maaseudun tukihenkilöverkko) kirjoittanut 23.06.2021 klo 14:39

Hei Emiliakaisa

Hienoa, että kirjoitit tänne tilanteestasi. Jo se, että kirjoittaa aisioitaan auki ja pohtii niitä auttaa monesti selvemmille vesille.

Suhteen alku on puolin ja toisin katselemista - olisiko tuo vai eikö olisi? Kohtaako kemiat? Vaikuttaa, että olette miehen kanssa aivan ilmeisesti hyvällä aallon pituudella ja suhteessa näyttäisi olevan ainesta syvempiinkin väleihin. Nyt kuitenkin mies on saanut tietää jotain mikä vaikuttaa kielteisesti hänen suhtautumiseensa sinuun.

Jokainen päättää itse asioista omalta osaltaan. Itse voit kertoa asioista omalta kannaltasi, omat näkemyksesi ja mitä itse tunnet. Toista ei voi pakottaa. Mutta jos toinen ymmärtää myös sinun kantasi asioihin, päätökset voi tehdä tosiasioihin pohjautuen  eikä huhupuheiden perusteella.

Hyvää kesää sinulle. 🌼