Yksinäisyys ja parisuhteettomuus

Yksinäisyys ja parisuhteettomuus

Käyttäjä Pohtiva aloittanut aikaan 14.07.2020 klo 18:17 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä Pohtiva kirjoittanut 14.07.2020 klo 18:17

Päätin rohkaista mieleni ja etsiä vertaisia. Kaipaan parisuhdetta ja pelkään torjuntaa, kovasti. Kaipaan läheisyyttä, syliä ja halausta. Kaipaan hyväksyvää katsetta. Lempeitä silmiä. En ole koskaan seurustellut ja pelkäsin pitkään elämässäni miehiä. Aikuisena psykoterapiassa olen ymmärtänyt syitä. Koen yksinäisyyttä tässä maailmassa siitä, että en löydä paikkaani parisuhdemaailmassa. Koen isoa ulkopuolisuudentunnetta, kateutta ja kaipausta.
Etsin teitä, jotka kokisivat samoin ja ymmärtäisivät, mistä puhun. Löytyisikö täältä?

Olisi kiva, jos rohkaistuisit myös lyhyesti kertomaan tarinasi ja voitaisiin saada vertaistukea toisistamme. Ollaan rohkaisu mielellä toisillemme! Hyväksyntä voi saada hyvää aikaan ja viedä meitä elämässä eteenpäin. ❤️

Käyttäjä kirjoittanut 15.07.2020 klo 09:28

Huomenta.☀🌿

Paistaa tänään täällä tähän aikaan aamusta, kun vaan pääsisi hereille...

Siis olet nainen, aikuinen, keski-ikäinen, suunnilleen... Toivot parisuhdetta. Itse naisena kirjoitan tähän vertaismielellä.

Kerroit ettet ole ollut parisuhteessa. Ihanteellinen asetelma miehelle, joka ei ole ollut parisuhteessa.

Kunpa joku aktivoituisi vastaamaan sinulle niistä monista miehistä, jotka jostain syystä eivät ole varsinaisesti seurustelleet kenenkään naisen kanssa, ja jotka täällä tällä sivustolla selailevat näitä ketjuja.

Itsellä pitkä parisuhde takana, perhe, lapset omillaan molemmat omissa parisuhteissaan.

Hiukan ehkä sillä silmällä seuraan elämää ja ihmisiä, että tietynlainen kiinnostus läheiseen ihmissuhteeseen on. Varsinaisesti en 'etsi' ketään, mutta avoimin mielin eläen elämä vie eteenpäin.

Hyvää heinäkuuta 👍🌿

 

Käyttäjä minäitse89 kirjoittanut 24.07.2020 klo 17:25

Moi.

Itsekin tarvitsisin elämään kumppanin. En vain tiedä johtuuko se luonteestani etten ole sellaista löytänyt. Hirveän hankalaa se on ollut.

En tiedä olenko yrittänyt tarpeeksi etsiä? Ehkä johtuu myös voimavarojen vähyydestä.

En haluaisi syrjäytyäkään. Minä vaan en ymmärrä että miksi en löydä kumppania? En tiedä edes mitä kautta etsiä. Toki on tinderit ja muut, mutta enpä tiedä niistä.

On vaan niin alakuloinen olo välillä, ettei edes huvittaisi etsiä...

Käyttäjä kirjoittanut 27.07.2020 klo 10:40

Oletko MinäItse89 rukoillut, kumppania? Jos on tarkoitettu niin, se ilmaantuu elämääsi.

Profeetta Miikan textissä "Sinulle, ihminen, on ilmoitettu, mikä on hyvää. Vain tätä Herra sinulta odottaa: tee sitä mikä on oikein, osoita rakkautta ja hyvyyttä ja vaella valvoen, Jumalaasi kuunnellen." (Miika 6:8)

"Ihminen kaavailee monenlaista, mutta kaikki käy Herran tahdon mukaan."             Sananlaskut 19:21

"Älkää olko huolissanne mistään, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon."  Filiippiläiskirje 4:6