Yksinäisyys

Yksinäisyys

Käyttäjä Double Faced Carnivore aloittanut aikaan 02.01.2020 klo 02:46 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä Double Faced Carnivore kirjoittanut 02.01.2020 klo 02:46

Hei! Kirjoittelen taas tänne kun en tiedä missä muualla saisin ilmaistua itseäni. Olen mieleltäni sairas. Minua vaivaa todella voimakas yksinäisyyden tunne ja jonkun kaipuu. Siksi sanoin että olen sairas koska minulla on tyttöystävä, perheenjäseneni ovat elossa sekä minulla on paljon kavereita ja kaikesta huolimatta tunnen valtavaa yksinäisyyttä sekä en koe tulevani kuulluksi hädältäni. Hukkumisen tunne olotilani kanssa on läsnä päivittäin. Asun tyttöystäväni kanssa yhdessä mutta pitkään on tuntunut ettemme ole henkisesti lähellä toisiamme vaan todella etäällä usein sekä saamme riidan pienestäkin asiasta. Usein niin että hän tiuskii tai raivostuu ja minä otan taakan kantaakseni ilman että rähähdän takaisin, vahvuutta vai heikkoutta vai molempia? Olemmeko menettäneet alkuhuuman lopullisesti ja pidämmekö toisiamme itsestäänselvyyksinä? 

Käyttäjä Uuttakohti kirjoittanut 08.02.2020 klo 16:41

Hei!

En osaa muuta sanoa kuin että todellakin parisuhteesta huolimatta voi tuntea itsensä uäyksinäisesti. Vaikea tietenkin kommentoida teidän parisuhteen laatua, mutta jos voit noin huonosti kuin kerrot niin ehkä suhde ei ole aivan tasapainossa. Mistä se sitten johtuu, niin tiedät sen varmaan itse paremmin. Joskus se ei tarkoita sitä että vika olisi jommankumman teistä, voi vain olla että olette liian erilaisia esim. kommunikoijia tms.

Olen henkilökohtaisesti sihä mieltä että mieluummin yksin kuin huonossa parisuhteessa... Mutta siksi varmaan olenkin nyt 37v. sinkku, yksin ja yksinäinen 🤔 Eli en tiedä olenko oikea neuvomaan tai kommentoimaan 😅 Joka tapauksessa etsi joku jolle puhua: yllättävän monella on varmaankin samankaltaisia kokemuksia ja ainakin yleensä kaksi kuuleva korvaa. Toisinaan nimittäin riittää jo se kun saa ääneen sanoa asiat jotka painaa. Jokin taika siinä on kun kuulee itsensä sanomassa asioita... voi kuulla esim. niiden hullunkurisuuden tai miten kierolta jokin tilanne kuulostaa ääneen selitettynä. Ihmisen mieli tahtoo jäädä yksin puhelussaan kovin kapeakatseiseksi ja junnaavaksi 😑

Tule toki kertomaan mitä nykyisin kuuluu ja onko tilanne kehittynyt johonkin suuntaan.