Väärin luultu tervehtyminen

Väärin luultu tervehtyminen

Käyttäjä Nimetön aloittanut aikaan 27.04.2010 klo 13:09 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä kirjoittanut 27.04.2010 klo 13:09

Miten toipua pettymyksestä, kun luuli olevansa jo terve ja onkin lääkärin mukaan vielä sairas?

Käyttäjä kilttinainen kirjoittanut 28.04.2010 klo 11:18

Muista, että ei tervehtyminen tapahdu lyhyessä ajassa vaan vaatii todella pitkän ajan. Lääkityksenkin kanssa on sama asia. Kun sitä muutetaan vie aikaa ennekuin vaikuttaa.
Yritä jaksaa, lääkäri on aina oikeassa ja kaikki mitä tekee, tekee auttaaksensa sinua.

Käyttäjä Eläväinen kirjoittanut 28.04.2010 klo 12:13

Pettymykset ovat aina raskaita. Kyseessä on vieläpä hyvin tärkeä asia sinulle eli terveytesi. Jos et olekaan parantunut, niin eikö kuitenkin ole positiivista, että olet voinut paremmin? Muista, että arvosi ihmisenä ei riipu terveydentilastasi. On hienoa, että kaikkien vastoinkäymistesi jälkeenkin olet jaksanut sinnitellä ja tsempata toisia. Se jos jokin kertoo sinusta hyvää! 🙂🌻

Käyttäjä Navajo kirjoittanut 29.04.2010 klo 12:04

Hei Maanvaiva!

Älä anna muiden määrittää oloasi. Minä en usko, että lääkäri on aina oikeassa. Hekin ovat vain ihmisiä, ja heidän mielipiteisiinsä ja tulkintoihinsa vaikuttavat niin monet asiat. Jos tunnet itsesi tervehtyneeksi, saat ihan hyvällä mielellä iloita paremmasta olosta. Terveyshän riippuu ihan vain siitä, mihin sairauden rajan asettaa. Joku on mielestäni viisaasti sanonutkin, että terveitä ovat vain ne, joita ei ole riittävästi tutkittu.

Jos tunnet itsesi terveeksi, ole rauhassa terve!

Aurinkoisia kevätpäiviä sinulle 🙂👍!

Käyttäjä poropeukalo kirjoittanut 29.04.2010 klo 19:37

Tottakai sinä saat olla pettynyt! Ikäväähän se on saada huonoja uutisia. Olet ilmeisesti voinut paremmin kuin aiemmin. Jospa keskittyisit siihen, miten todella voit etkä lääkärin puheisiin? Koirat kainaloon ja silmät kiinni?