Työviikon jälkeinen ”krapula”lauantai

Työviikon jälkeinen "krapula"lauantai

Käyttäjä syyskuu2 aloittanut aikaan 27.10.2012 klo 17:22 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä syyskuu2 kirjoittanut 27.10.2012 klo 17:22

Onko kenelläkään sellaista, että on työviikon jälkeen niin väsynyt, että lauantaina on sitten olo kuin krapulaisella, on niin väsynyt eikä jaksa mitään. Mulla on vielä väliin sellaista, kuten eilen, että nukuin jossain vaiheessa töiden jälkeen. Sitten katoin yhden elokuvan dvd:ltä ja sitten takaisin nukkumaan.
Jokapäiväinen kokopäivätyö, varsinkin tietyntyyppisissä töissä, vie kyllä aika kiitettävästi mehuja. Joskus sitä jaksaa töiden jälkeen, joskus taas ei. En haluaisi, että tää menee sellaiseen, että tulee joku pahempi työuupumus tms. Pitäisi olla enemmän niitä ns positiivisia virikkeitä. Se vaan, että väsyneenä niitäkään ei oikein jaksa ammentaa.
Olisi tässä muitakin ajatuksia työelämässä jaksamisesta, ja jaksamisesta silloin, kun on näitä rajoitteita, mulla mm se sosiaalisten tilanteiden pelko ( on toki siihen lääkitykset jo olleet vuosikaudet ) yhdistettynä melko huonoon stressinsietokykyyn. Nyt vaan sen verran väsyttää ja ahdistaakin, että en ehkä jaksa koota niitä ajatuksia tähän.
Sitten ”pyöriminen” näiden asioiden ympärillä työn lisäksi, niin tarttee muutakin siihen elämään. Vertaistuki on hurjan tärkeää. Ja sitten että voi tehdä myös ihan ns normaaleja juttuja.
Ps. Siis alkoholia en käytä juurikaan, tosi tosi harvoin nykyään.