Työpaikkakiusaamista????

Työpaikkakiusaamista????

Käyttäjä Elba aloittanut aikaan 12.02.2009 klo 14:39 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä Elba kirjoittanut 12.02.2009 klo 14:39

Olen työskennellyt kyseisessä työpaikassa reilun vuoden. Tämä mennyt vuosi on ollut hyvin risainen. Ensin majailimme reilut puoli vuotta tiloissa jotka olivat hyvin puuttelliset meidän työhömme, syksyllä saimme uuden rakennuksen mihin sitten muutimme. Nyt kevät on ensimmäinen ns. ehjä kausi. Vuosi on kuitenkin ollut raskas. Muutimme itse, eli kannoimme huonekalut, kokosimme uudet huonekalut jne… Henkilökuntaa on ollut paljon sairaslomilla mutta esimiehemme ei joko halua tai hänellä ei ole kuin nuo 2 sijaista tarjolla. Mutta me olemme tehneet paljon töitä vajaalla miehityksellä… alallani se on laitonta.
Nyt olemme kuitenkin työyhteissämme huomanneet vielä seuraavaa, esimiehemme puhuu meistä ja meidän talon huonosta ilmapiiristä hänen johtamassaan toisessa talossa, ja meidän talon henkilökunnan mielestä meillä on loistava työilmapiiri. Nyt hän sitten aikoo hajoittaa kaikki tiimit ja laittaa kaikki uusiksi juuri tuon ilmapiirin takia. Esimiehemme käyttäytyy myös todella loukkaavasti sijaisia kohtaan.. sijainen saattaa istua vieressä ja hän pyyytääkin toista ihmistä johonkin pitkään sijaisuuteen, mikä sopisi myös hyvin tälle meille tutulle ja luotettavalle ihmiselle. Samoin hän syyllistää henkilökuntaa heidän sairasteluistaan. Esimiehelle soitto päättyy siihen, että hän kertoo ketkä muut on poissa ja kyselee sairaalta työntekijältä sijaista… Ja tässä vain osa esimieheni tempauksista.
Voisiko tämän luokitella jo työpaikkakiusaamiseksi? henkilökunta alkaa olla niin henkisesti kuin fyysisesti väsynyttä ja työmme kärsii tästä suuresti… olemme myös vastuussa muista ihmisistä työpäivänämme.😑❓