Testamentti?

Testamentti?

Käyttäjä Nymphalis Antiopa aloittanut aikaan 01.11.2017 klo 13:31 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä Nymphalis Antiopa kirjoittanut 01.11.2017 klo 13:31

Mistä löytyisi malleja kuinka testamentti laaditaan? Tietääkö joku missä voisi edullisesti teettää sellaisen?

Käyttäjä Tammyka kirjoittanut 01.11.2017 klo 13:47

Varmaan netistä löytyy malleja. Pankin lakimies voi sen tehdä,en tiedä paljonko maksaa,riippuu asiakassuhteesta. Lakitoimistot,mutta hinta voi olla korkea. Voit varmaan googlettaa testamentin laadinta,sieltä löytyy tietoa asiasta.

Käyttäjä dahliakukka kirjoittanut 03.11.2017 klo 13:41

Käsittääkseni joka kaupungilla on oikeusaputoimisto? Siellä taksat halvempia, jos et ole isotuloinen ja tuomari/laki-ihminen osaa antaa parhaat neuvot testamentin laatimiseen. Useinmilla pankeilla on myös laki-ihminen, joka tekee mm perunkirjoituksia, varmaan myös testamentteja. Jos olet ko. pankin asiakas saat varmaan halvenmalla kuin ihminen, joka ei ole tämän kyseisen pankin asiakas. Kannattaa soitella molempiin paikkoihin ja kysellä hinnoista. Itse laadittu testamentti täytyy kuitenkin jotenkin laillistaa, siitä en osaa sanoa riittääkö vain kaksi todistajaa. Loppupeleissä riidatonta pesänjakoa testamentista huolimatta harvoin näkee. Kyseleminen kannattaa ja kun on laillinen testamentti niin vaikeampi riitauttaa kuoleman jälkeen. Suosittelen jokaiselle testamentin laatimista, koska oikeasti ei tiedä miten elämä nakkelee. Mahdolliset lemmikit ja heidän huolehtiminen omistajan kuoltua on myös hyvä huomioida. Hyvää Pyhäinpäivää kaikille.

Käyttäjä Nymphalis Antiopa kirjoittanut 08.11.2017 klo 18:30

Kaikissa on hurjan kallista. Olen kysellyt. Alle kolmen sadan ei heru mistään, enkä edes muuten tarvitsisi kuin parin lakiasian vuoksi jotka haluan selväksi.
Oikeusaputoimistossakin maksaa saman kuin pankissa ☹️ kun sattuu omistamaan kiinteistön josta ei ole kuitenkaan kuin menoja.

Arthur, miksi ei saisi kysellä täällä?! Tämä on tietääkseni keskustelupalsta ja asia on aivan asiallinen.

Ihanaa kun olet täällä taas Dahliakukka 🌻🙂🌻☺️❤️