Snri viekkarit

Snri viekkarit

Käyttäjä Zirkoni aloittanut aikaan 15.09.2021 klo 09:46 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä Zirkoni kirjoittanut 15.09.2021 klo 09:46

Nyt kaikki kokemukset ja neuvot on tervetulleita! Onko sulla kokemusta snri-lääkkeen pudotuksesta/lopetuksesta ja siihen liittyvistä järkyttävistä vieroitusoireista? Millaisia sulla on ollut? Kauan aikaa meni oireiden alkuun lääkkeen vähennyksestä tai lopetuksesta ja kauan oireet kestänyt, miten olet selvinnyt niistä ja onko jostain ollut apua lievitykseen? En tarkoita lääkinnällistä apua, vaan oletko kokenut apua esim jostain ravinnosta, ravintolisistä, juomista… ihan kaikki vinkit käy mutta ei toiset psyykenlääkkeet korvaamaan vanhaa. Se ei ole kohdallani vaihtoehto.

Minulla on kaikki klassiset oireet mitä kuvitella saattaa ; sähköiskumaisia ”hulmahduksia” kehossa, huimausta, päänsärkyä, näön oireita, voimakasta pahoinvointia ja oksentelua ja myös pelkoja kuolemasta on alkanut esiintyä.. olen kuitenkin pelkojen kanssa pärjännyt, kun ymmärrän ne vain oireiksi vaikka ovatkin pelottavia.

Kerro kokemuksistasi, kaikki vertaistuki ja vinkit on nyt kultaa. Tsemppiä kaikille syksyyn omien olojen ja elämän kanssa. ❤