Siivousketju, myös muut kotityöt

Siivousketju, myös muut kotityöt

Käyttäjä Autiotalon Kuunvalo aloittanut aikaan 21.11.2013 klo 19:03 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä Autiotalon Kuunvalo kirjoittanut 21.11.2013 klo 19:03

Ajattelin avata ketjun kaikille tutusta asiasta siivoamisesta, miksei myös muista kotitöistä. Itselläni ainakin toimii jonkinlaisena mittarina mielenitilasta ja vireystasosta, kuinka paljon jaksan ja kiinnostun tekemään kotitöitä ja eniten ehkä juuri siivoamisesta.

Tähän ketjuun saa kirjoitella kaikenlaisia ajatuksia ja kertomuksia siivoamisesta ja kotitöistä mielentilan mittareina. Jaksatko masentuneena siivota? Tehdä kotitöitä? Kuinka usein? Teetkö mielellään vai hampaat irvessä? Kuin robotti itsesi pakottaen. Vai onko siivoaminen/muut kotityöt terapeuttista tai mieluista?

Tähän ketjuun voisi kirjoitella, kuulumisia onnistuneista päivistä, kun jaksoit tehdä ja mitä teit? Tai tähän voi purkautua myös, mikäli ei ole jaksanut tehdä ja se tympäisee.

Ehkä parempi sanoa: Yleistä pulinaa/purinaa siivoamisesta ja muista kotitöistä.

Käyttäjä erakoksiko kirjoittanut 23.11.2013 klo 20:25

Nyt pitkään elämässä ollut makua, ei ole hirveesti harmittanut mikään, vaikken ole jaksanutkaan mitenkään jokaviikkoisesti pitää paikkoja puhtaina. Kun mieliala mataa maata, ei kiinnosta minkään vertaa vaikka sängynaluset vilisis villakoiria, ja silti on vaan jostain löydettävä joku yty toimia asian eteen edes jotenkin. Aina ei löydy. Ajatuksen asteelle jää.
Miettinyt, jos siivoamisesta joku maksais, sen tekis; kun omasta kämpästä kyse, enkö vois ite itelleni jotain hyvää siitä edestä ett siivosin, suoda, kuin palkkaa, jotain positiivista joka kenties vaatii vähän suurempiakin ponnisteluja tai uskallusta ulos?omasta pikku ympyrästäni?Oma apu on paras apu niin monessa asiassa, kai sitä voi tähänkin yrittää soveltaa?

Käyttäjä kirjoittanut 24.11.2013 klo 12:35

Tämä onkin hyvä ketju, päästään joulutunnelmaan.
Mua on suorastaan ottanut päähän tuo Marrtojen hokema ettei tarvitse kaappeja siivota jouluksi, jos ei aio siellä viettää joulua. Mie aion tänä jouluna olla kaapissa ja siksi alotan niiden siivouksesta.
Pistin myös kaikki petivaatteet ulos pakkaseen. Sitten, kun ne illalla ottaa sisään, on kuin olisi tehnyt suursiivouksen.

Bai the wai, onpa kiva suakin erakoksiko nähä.

Käyttäjä erakoksiko kirjoittanut 26.11.2013 klo 06:56

Minua motivoi joskus etukäteen se hyvä tunne, mikä siivoamisen tehdyksi saamisesta tulee.
On vaan niin hyvä tunne kun itestä niskaote saavutettu, kun saanut iten tekemään jotain minkä tuloksesta nauttii. Edes hetken.

Maanvaiva, kiitos samoin, sulle tullut uusiakin tuttuja täällä, seurannutkin joitain teidän keskusteluja.

Sulle Autiotalon Kuunvalo myös tervehdys! kivalta tuntuu lukea ett sulla valo lisääntynyt jossain mielessä(vrt. viime kesän teksteihin) voimia kaikkeen!