risukasaankin

risukasaankin

Käyttäjä suru-silmä aloittanut aikaan 15.07.2008 klo 23:55 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä suru-silmä kirjoittanut 15.07.2008 klo 23:55

ei itsemurha ole teidän ratkaisunne.kuolema ei ole se mitä te tarvitsette.ei edes se mitä haette ja kaipaatte.niin se on, varmuudella,että meistä jokaiselle ON varattuna onnea ja epäonnea,naurua ja itkua.
Mitä pidempään se paha aika on kestänyt,ja paha olo,sen suuremmalla varmuudella hyvät ja onnelliset ajat ovat edessäpäin.
Masentuneena sitä on vaikea uskoa,tiedän.
ajattele pahaa oloa yönä.yö tuntuu pitkältä,on pimeää,mutta mikään ei voi estää uuden aamun alkamista.ei mikään. yöllä on alkunsa ja loppunsa.niin myös pahalla ololla.vaikka tuntuisi siltä että se vain kestää ja kestää.
jos pystyisit aikamatkaamaan,voisit matkata eteenpäin aikaan ja hetkeen jolloin SINÄ
OLET onnellinen ja iloitset siitä että elät! siellä se ON,edessäpäin.sitä kohti menet vääjäämättä,hetki hetkeltä.mennään hetkestä seuraavaan vaikka sitten ryömimällä,
mutta eteenpäin.
Lupaattehan yrittää jaksaa,niin minäkin lupaan.

Käyttäjä suru-silmä kirjoittanut 16.07.2008 klo 12:23

tämän risukasaankin oli tarkoitus olla jatkeena tuohon edelliseen itsemurhaviestiketjuun,mutta tumpelona taisin sitten painaa jotakin väärää nappia
oikeassa kohdassa tai toisinpäin.
Etenkin Annukka77n ja Wigordin kirjoitukset "pakottivat" ottamaan osaa omalla kommentilla.ja moni muu kirjoitus myös.
voimia jokaikiselle teille täällä,rukoilen enkeleitä antamaan teille voimia siinä paikassa
kun omat voimat tuntuvat loppuvan,kantamaan pahojen kohtien yli ja kuiskaamaan lohdutuksen sanoja sielunne sopukoihin silloin kun sitä tarvitsette!
Jaksetaan yhdessä,tämä yksi päivä kerrallaan.kaikella tällä on jokin tarkoitus,jota emme vielä nyt ymmärrä tai näe.tehdään valinta, jonka nimi on elämä.