Pohjavedet myydään.

Pohjavedet myydään.

Käyttäjä aavameri aloittanut aikaan 16.02.2017 klo 16:39 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä aavameri kirjoittanut 16.02.2017 klo 16:39

Ahdistun tästä. Yötkin menee. Onko joku muu huolissaan? Mä stressaan tätä enemmän kun mitään muuta. Vedestä on pulaa ja siitä tullaan vielä sotimaan.

Nytkin kiina ostaa suomesta valtavasi vettä.ja sitä myydään ” luxsus vetenä”

Tuleeko vastusta jos ne kaikki myydään ulkomaille ja miten tässä käy? Mitä luulette?

Mitä me voidaan tehdä että ei kaikkea muu pois ja itsellämme ei jää mitään ?

Pelottaa hirveästi tämä😭😭

Käyttäjä kirjoittanut 17.02.2017 klo 08:39

Jeesus siunatkoon mistä sinä keksitkin kaikki huolen aiheesi. Yksinkertainen neuvoni on se, että kun näet jonkun otsikon, niin lue koko juttu, eläkä vaan otsaketta. Sen jälkeen googlaa asiasta kaikki tieto.

Kuten esim. nyt tämä Kiina osta valtavasti vettä meiltä, niin ei osta vielä yhtään mitään vaan vasta Haluaa ostaa.
http://yle.fi/uutiset/3-9458499
Sinä olet kai jostain lehdestä lukenut kohu-uutisen villeistä suunnitelmista
"Villeimmissä suunnitelmissa Mussalon satamassa Kotkassa voitaisiin pullottaa jopa miljoona litraa vesijohtovettä päivässä. "
Siis villi suunnitelma. Todella vaan jonkun haave.

Sitten, jos viitsii lukea uutista etiäpäin, niin lukee näin
" Maaseudun tulevaisuus kirjoitti marraskuussa, että maailman puhtaimman veden maasta viedään vettä miljoonalla ja tuodaan 28 miljoonalla eurolla.

– Niin uskomatonta kuin se on, niin Suomeen tuodaan enemmän pullovettä kuin viedään. Määrät ovat kuitenkin pieniä, sanoo Suomen vesifoorumin toimitusjohtaja Markus Tuukkanen."
Nyt, jos asia kiinnostaa enempi, niin linkkaa itsensä Maaseudun tulevaisuus- juttuun.

Näin siis uutisia luetaan eikä ahdistus olekaan niin itsestään selvyys asia. Pätee kaikkiin sun aloituksiisi.
Pohjaveden myynnistä en viitsi mitään sanoa, koska se taidettiin jo vuonna 2015 todeta uutisankaksi.

Käyttäjä Joie kirjoittanut 17.02.2017 klo 12:05

Parempihan se on jakaa niitä huolenaiheita täällä kuin yksinään miettiä ja ahdistua vaan lisää. ☺️❤️ Ehkä se vähän helpottaakin oloa.

Toivon aavameri rauhaa sinulle. Käsität varmaan hyvin itsekin, että huolehtimisesi on lähtenyt käsistä. Jos valvot öitä ja olet väsynyt, asiat näyttävät entistä suuremmilta, sekavammilta ja pelottavammilta.

Voisitko ajatella, että et rupeaisi väsyneenä ollenkaan miettimään mitään kansakuntamme tulevaisuuteen liittyviä, isoja asioita? Ne asiat eivät ole sinun harteillasi etkä pysty niitä kantamaan. Jos semmosia haluat miettiä, se on parempi tehdä yhdessä toisten kanssa, päivänvalossa ja virkeällä mielellä. Väsyneenä sen sijaan on parempi keskittyä arkisiin asioihin: syömiseen, pukeutumiseen, peseytymiseen, ulkoiluun ym ja tehdä semmosia juttuja, jotka mahdollisesti rauhoittaa ja tuottaa iloa.

Uskon, että Jumala pitää huolen niin meistä yksilöinä kuin koko kansastakin, kun häneltä apua etsitään. Jos ei niin olisi, pitäisin huolehtimistasi ja ahdistuneisuuttasi ihan realistisena. Jos kaikki olisi ihmisten varassa, tässä maailmassa ei olisi mitään turvaa. Onneksi niin ei ole. "Sinun turvasi on ikiaikojen Jumala, sinua kannattavat iankaikkiset käsivarret." (5.Moos.33:27) Parempaa päivää sinulle, ja rauhaa öihisi. ☺️❤️

Käyttäjä Lukossa kirjoittanut 17.02.2017 klo 13:08

Joie kirjoitti 17.2.2017 12:5
Uskon, että Jumala pitää huolen niin meistä yksilöinä kuin koko kansastakin, kun häneltä apua etsitään. Jos ei niin olisi, pitäisin huolehtimistasi ja ahdistuneisuuttasi ihan realistisena. Jos kaikki olisi ihmisten varassa, tässä maailmassa ei olisi mitään turvaa.

Kuule Joie, tuo yllä kirjoittamasi voi tuntua ateisteista ja muista jumalattomista aika uhkaavalta eikä yhtään lohdulliselta 😀

Ps. Minä kyllä uskon Jumalaan, mutta suurin osa ympärilläni olevista ihmisistä ei kyllä usko...

Käyttäjä kirjoittanut 17.02.2017 klo 14:42

Toivottavasti sun ympärilläsi olevat uskottomat ihmiset eivät täällä kaikki kirjoittele ja ahdistu.
Onhan täällä vapaasti saanut Jumalasta kirjoitella ja Hänen avustaan.
Kuten saa kirjoitella terapiastakin vaikka kaikki eivät siihen usko.

Minä en siis tarkoittanut ettei aavameri saisi kirjoitella tänne ahdistuksistaan. Mutta, jos esim. yöllä ahdistuu jostain selkeestä asiasta ja täällä harvoin julkaistaan tekstejä yöllä, niin silloin kyllä minusta paras apu on google, ehkä Jumalakin. Järjestys riippuu siitä mihin uskoo.

Käyttäjä Joie kirjoittanut 18.02.2017 klo 12:39

Lukossa kirjoitti 17.2.2017 13:8
Kuule Joie, tuo yllä kirjoittamasi voi tuntua ateisteista ja muista jumalattomista aika uhkaavalta eikä yhtään lohdulliselta 😀

Niin... en tiedä. Luulisi, että jos on vannoutunut ateisti, jättää Jumala-jutut huomiotta hölynpölynä. Vaikea sanoa mikä ketäkin ahdistaa. Ja ainahan voi jättää lukematta sen, mikä ei itseä rakenna. Minusta tuntuu kuitenkin, että en voi "julistaa" toivoa ja turvallisuutta perustamatta sitä johonkin. Silloinhan se olisi vaan tyhjää puhetta. En oo niin perehtynyt ateistiseen maailmankuvaan, että osaisin lohduttaa tunnustuksettomasti. En tiedä, mihin ateistin toivo ja luottamus elämään perustuvat.