Pettämisen ihanuus

Pettämisen ihanuus

Käyttäjä purppuraenkeli aloittanut aikaan 18.12.2012 klo 13:08 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä purppuraenkeli kirjoittanut 18.12.2012 klo 13:08

ūüôĄKuinka mies ajattelee pett√§ess√§√§n naistaan. – Oma kokemukseni on l√§heisen mieshenkil√∂n menettely, petosta ja valehtelua. Kun naisyst√§v√§ ei olekaan en√§√§ entisens√§ pett√§misen j√§lkee niin syy on h√§ness√§ itsess√§√§n. Mies valittaa kuinka h√§nt√§ ei ymm√§rret√§ ja kuinka h√§nt√§ kohdellaaan huonosti. – Onko niin naiset (miehet) ett√§ pett√§j√§ on otettava avosylin vastaan eik√§ hiiskaustakaan petoksista, vain silittely√§ ja paijausta kiitollisena ett√§ h√§n palasi j√§lleen luoksesi. Voi meit√§ alistettuja naisia vai mitenk√§s se nyt pit√§isi olisikaan. – Turtuuhan t√§ss√§ v√§kisin tunteet.

Käyttäjä Susi jo syntyessään kirjoittanut 18.12.2012 klo 22:56

Oma kokemus on valehtelevasta naisesta, kun luottamus meni, niin tunteeni kuolivat. Kun valheita paljasuu lisää, tulee sellainen olo, että kaikki on perustunut valheeseen ja se ei koskaan lopu. En tiedä mitä valehtelijan päässä liikkuu, oli se sitten nainen tai mies. Mulle tuli itselle häpeän tunne ja syyllisyys, vaikka olinkin uhri. Avioero oli ainoa vaihtoehto.

Käyttäjä purppuraenkeli kirjoittanut 19.12.2012 klo 21:36

Valehtelu, se juuri. Vaikka asianosaiset olivat siin√§ askeleen p√§√§ss√§ - min√§ olin se joka elin harhamaailmassa, minun n√§kemiseni kumottiin. J√§rkytti ja - Minua j√§rkytt√§√§ suuresti nyt kun n√§en l√§hell√§ mieshenkil√∂n pett√§v√§n, miehess√§ itsess√§√§n ei ole vika kun parisuhde ei luista.ūüėź
Tied√§nh√§n ett√§ my√∂s naiset valehtelevat. Itse olen syyllistetty pett√§j√§kisi ja sain kantaa raskaan taakan valehtelun seurauksena. - Oikeastaan kaikki perustuukin hyv√§√§n valehtelutaitoon. Kun on tarpeeksi kuunnellut ja uskonut valheisiin alkaakin miettim√§√§n ett√§ oikeastaanhan tuo valehtelija puhuukin tottaūüėź
Valehtelun seurauksena lämpimät tunteet toista kohtaan kuolivat myöskin minulla. On ollut vaikeaa rakentaa suhdetta uudelleen, Vaikka kaikki ja arkikin alkaisi sujua hyvin - tulee kausia jolloin "vanha" haava alkaa kirvelemään ja saa aikaan valtavan tunnekuohun niin että tekee mieli vaan huutaa silmittömästi. - Tarvitaan vain jokin tuoksu, väri, sana tai muu asiasta muistuttava "viilto" ja haava on auki. - sitä parannellessa - ...niin että oi Mestari en yrittäisi niin paljon etsiä ymmärrystä kuin ymmärtää muita - .

Käyttäjä Roque kirjoittanut 03.02.2013 klo 05:39

Kokiessani entisissä suhteissani valheita ja petetyksi tulemista tunsin jostain syystä itseni jotenkin huonoksi ja riittämättömäksi ja saatoin jopa kuvitella että vika oli minussa. Että se oli minun syyni, kun minulle valehdeltiin tai kun minua petettiin, vaikka yritin parhaani mukaan olla toiselle hyvä ja tehdä töitä suhteen eteen niin että kummallakin olisi siinä hyvä olla.

Myöhemmin olen kuitenkin ymmärtänyt ettei se ole minun vikani jos minä panostan suhteeseen täysillä ja toinen panostaa siitä huolimatta toiseen naiseen. Tiedä sitten kuinka sitä masennus ottaisi vallan ja syöttäisi ikäviä ajatuksia jos niin tapahtuisi tässä uudessa suhteessa, mutta sitä en halua nyt alkaa edes ajattelemaan.