Pelkäätteko Isis- vaimoja ja lapsia?

Pelkäätteko Isis- vaimoja ja lapsia?

Käyttäjä Nimetön aloittanut aikaan 04.07.2019 klo 10:32 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä kirjoittanut 04.07.2019 klo 10:32

Suomalaisia vaimoja on 10 ja lapsia 33 pakolaisleireillä. Heillä on ollut isis-mies jotka ovat kuolleet. Nämä vaimot haluavat tulla takaisin Suomeen lapsien kanssa. Heidän vanhempansa maksaisivat kotimatkan. Ei ole tutkittu ovatko he tehneet mitään rikollista. On vaan päätetty, että he ovat uhka Suomelle.

Suomi on valmis ottamaan kahdeksan aivan tuntematonta siirtolaista veneestä joka laittomasti tuli Italiaan. Ei ole tutkittu ovatko he rikollisia eivätkä ole suomalaisia. Miksi Suomi niin innokkaasti ottaa vastaan täysin tuntemattomia, laittomia siirtolaisia muttei oman maan kansalaisia, ei edes lapsia.

Käyttäjä Joie kirjoittanut 04.07.2019 klo 13:06

Eihän Suomen kansalaista voida estää palaamasta kotimaahansa, jos sieltä jotenkin pääsee palaamaan. Eikö lapsetkin ole aina Suomen kansalaisia, jos äiti on suomalainen? Sinänsä kyllä minusta on perusteltua ja viisasta pitää silmällä, mitä tällaiset henkilöt puuhaa sitten, jos/kun pääsee jotenkin palaamaan Suomeen. Ja selvittää mitä he on tehneet ulkomailla.

Käyttäjä Tiffany3 kirjoittanut 04.07.2019 klo 16:42

Näin tv:sta  irakilaisen naislääkärin haastattelun, joka ollut Isis-leirillä. Hän varoitti sinisilmäisyydestä näitä  Isis-vaimoja kohtaan. Ovat kuulemma radikalisoituneet ja tasan tarkkaan tienneet mihin ovat lähteneet. Täällä Suomessa on jo paljon porukkaa joista ei tiedä kukaan oikein mitään. Emme asu enää lintukodossa täällä Suomessakaan.

Käyttäjä kirjoittanut 04.07.2019 klo 18:23

Ei heitä vielä ainakaan mistään rikoksesta ole tuomittu. Jos heidät tuotaisiin Suomeen, lapset varmaan huostaanotettaisiin siksi aikaa, kun äitien taustat tutkittaisiin.

.Niin Suomessa on paljon porukkaa joista ei tiedetä mitään, heidätkin otettiin tänne. Johtuuko tämä nyt siitä, että pääasiassa porukka on nuoria, komeita miehiä mutta nämä äidit ovat naisia joilla vieläpä on lapsia.

Järjellä ajatellen, tai mun järjellä siis, nämä 10 naista eivät voisi mitään sen kamalampaa tehdä kuin kaikki ne muut tänne otetut.

Käyttäjä kirjoittanut 04.07.2019 klo 18:29

Katsokaapa tämä ohjelma. Siinäkin on sitten omat riskinsä, jos lapsia ja äitejä ei pelasteta.

https://areena.yle.fi/1-4584717?autoplay=true

Käyttäjä Nymphalis Antiopa kirjoittanut 06.07.2019 klo 21:41

Voivat pysyä siellä minne menivät. Täällä on tarpeeksi autettavia suomalaisia eikä heitäkään riitä resursseja auttaa kun raha menee noihin maahanmuuttajiin.

Käyttäjä Tammyka kirjoittanut 07.07.2019 klo 09:54

En tiedä mitä näillä sivuilla saa edes sanoa, että on tarpeeksi asiallista. Mutta olen kyllä samaa mieltä N A kanssa. Kyllä on paljon jo elätettäviä ja sairaiden ja vanhusten kohdalla raha aina esteenä. Se suututtaa, kun monet tehneet pitkän päivätyön ja joutuvat nytkin maksumiehiksi viimeisinä elinvuosinaan.

Käyttäjä kirjoittanut 07.07.2019 klo 12:32

Enkä minäkään tiedä mitä saa sanoa, sanon mitä sanon.  He joilla ei ole työeläkettä eivät mun mielestä ole töitä tehneet? Eivätkä he mitään enää maksa. Heidän aikoinaan maksamansa eläkemaksut on ajat sitten käytetty, koska heillä oli pienemmät eläkemaksut mitä nykyisin meillä on. Mun eläkeikäni kun tulee, ei eläkkeitä enää kai makseta, koska nykyiset eläkeläiset käyttävät mun maksavat eläkemaksut.

Mutta nämä 10 naista ja heidän lapsensa eivät mitenkään vaikuta Suomen oloihin. Ehkä pitäisi keskittyä ajamaan pois ne 26000 pakolaista ja ottaa nämä Suomen kansalaiset takaisin.

Käyttäjä Mollyan kirjoittanut 07.07.2019 klo 13:38

Asun pienehkössä kaupungissa jossa vastaanottokeskus ja ainakin yksi kerrostalo maahanmuuttajia varten. Jotkut naamat jo tuttuja, ovat kai olleet täällä jo pidemmän aikaa. Kaupungin isoimmassa ruokakaupassa maahanmuuttajat ovat usein iltaisin isolla porukalla ostoksilla. Nuoria miehiä, naisia ei näy. Pitävät isoa ääntä ja nauru raikuu, että hauskaa ainakin on. Ostoskoriin uppoaa kokonaisia lohia ja isoja paisteja muine tykötarpeineen. Vieressä saattaa suomalainen vanhus alennusleipää ja makkarankyrsää  valikoida. En osaa sanoa kenen rahoilla maahanmuuttajat törsäävät. Voivat olla jo alunperin varakkaita tänne tullessaan.  Usein matka jatkuu kassan kautta peliautomaateille, joten rahasta ei taida olla puutetta. 

En tiedä onko sopivaa tehdä tällaisia havaintoja lainkaan, kun ei tiedä asioista sen syvemmin. Muistaakseni Sipilä sanoi kerran, että kaikilla ei ole puhtaat jauhot pussissa, jotka täällä elelevät. Oli tosi varovainen lausunto sekin.

 

Käyttäjä kirjoittanut 07.07.2019 klo 15:22

Nyt tämä keskustelu kääntyi maahanmuuttaja-keskusteluksi. Kuitenkin nämä 10 naista ja heidän lapsensa ovat suomalaisia.

Käyttäjä soroppi kirjoittanut 07.07.2019 klo 17:43

En ole jaksanut seurata Isis-perhe-uutisoinnista kuin otsikoita mutta enpä kyllä voi sanoa pelkääväni.

  • Muokattu kirjoittajan toimesta 2 vuotta, 10 kuukautta sitten. Syy: sanamuotojen tarkennus