Paniikki, pelko, huimaus..

Paniikki, pelko, huimaus..

Käyttäjä panikoinninpro aloittanut aikaan 04.10.2014 klo 23:06 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä panikoinninpro kirjoittanut 04.10.2014 klo 23:06

Iltaa, joo siis ajattelin kirjottaa tännekin. Kun on ollut tosi kova pelko aivoverenvuodosta.
Kaaduin siis polkupyörällä kolmeviikkoa sitten, sillai sujuvasti hampaat edellä, parihammasta poikki ja nenänvarsi ruhjeella.

Nyt kumminkin kun ahdistus ja panikointi ollut päällä siitä asti, on ollut viimeisen viikon kokoaikasta huimausta. On myös aiemmin todettu paniikkihäiriö, niskanretkahdusvamma sekä vielä jännitys niska. En vaan saa päähäni taottua sitä että tuskin kumminkaa mitää aivoverenvuodon tyyppistä on vaikka oon neljällä eri lääkärilläkin käynyt. Kaatumisen jälkeen päivystyksessä jossa sattui olee neurologi päivystävänä lääkärinä, kahdenpäivän kuluttua sairasloma haku tk lääkäriltä, teki myös neurologisia testejä. Reilu viikon päästä tuosta käynti tk lääkärissä. Ja nyt vielä 2,5viikkoa tapahtuneesta hain sairaslomaa ku panikoin ja huimaa ☹️

Niskat on toki jumissa. JA varmaan asentohuimaustakin kun sellastakin ollut aiemmin. Mut hulluks tää tekee.. ☹️ ku tuntuu ettei oikee missää oo hyvä, kävelystä tullut vaikeaa kun huimaa.. ☹️ Istuma asennos keikuttaa välillä paljonkin.. JA yleisesti hemmetin epävarma olo..
Apuja kiitos 😀