Ostin laihdutustabletteja. Onko sinulla kokemusta?

Ostin laihdutustabletteja. Onko sinulla kokemusta?

Käyttäjä Adele aloittanut aikaan 03.02.2010 klo 15:06 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä Adele kirjoittanut 03.02.2010 klo 15:06

Ostin terveyskaupasta myös apteekista saatavia laihdutuspillereita: 4321 niminen. Apteekissa oli joku A:lla alkava tuote, joka on ennen ollut reseptilääke. Nyt ajattelin kokeilla tätä, koska paino on noussut ja kirurgi sanoi vuosia sitten polvileikkauksen yhteydessä, että paino ei saa yhtään nousta, mutta on noussut jotain 5 kg.

Onko sinulla kokemusta tällaisista? Eipä tässä mitään menetettävääkään ole muuta kuin nuo muutamat roposet. Syön muutenkin niin vähän, että laihdustuskuuria en voi pitää.

Käyttäjä kirjoittanut 03.02.2010 klo 15:10

Ei ole henk.kohtaista kokemusta mutta juurihan vedettiin markkinoilta pois yksi reseptillä saatava laihdutuslääke. Sen huomattiin aiheuttavan sydänoireita.

Joten kyllä kai kannattaa olla aika varovainen.

Käyttäjä poropeukalo kirjoittanut 03.02.2010 klo 20:04

Se on varmaan Alli-lääke. Kyllähän se vie rasvat suoliston läpi eikä ne jää kehoon. Suosittelisin ennemmin kasvisten ostamista... Rasvojen mukana menee hyvätkin rasvat ja se ei tee hyvää polvillesi eikä mielialalle. Tämä oli ihan henkilökohtainen mielipiteeni! Seuraavalla lääkärikäynnillä siitä olisi varmasti syytä keskustella.

Lautasmallilla laihdut terveellisesti, jos nykyinen ruokavaliosi ei juuri kasviksia sisällä. Siis lyhyesti: puolet lautasesta täytetään kasviksilla (salaatti, juurekset ym), neljäsosa lihalla, kanalla tai kalalla ja neljäsosa riisillä, makaronilla tai perunoilla. Lisäksi siivu täysjyväleipää ja maitoa. Itselläni puuttuu enää 5 kg tavoitteesta.

Käyttäjä kirjoittanut 03.02.2010 klo 21:53

Vähän aikaa voisit pitää ruokapäiväkirjaa vaikka tuolla kiloklubissa joka on ilmainen. Sen avulla oppii syömään oikeassa suhteessa. Itsekin sitä käytän kun tykkää noista palleroista.

http://kiloklubi.fi/