Onko hyviä miehiä olemassa

Onko hyviä miehiä olemassa

Käyttäjä terve88 aloittanut aikaan 07.03.2019 klo 01:38 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä terve88 kirjoittanut 07.03.2019 klo 01:38

Pohdimme kerran ystäväni kanssa, onko hyviä miehiä olemassakaan. Kumpikaan ei ole tavannut vielä sellaista. Ollaan molemmat oltu väkivaltaisissa suhteissa ja meitä on käytetty paljon hyväksi. Olemme tulleet hyväksikäytetyiksi niin seksuaalisesti kuin rahallisesti. Tuntuu että monet miehet eivät suostu kunnioittamaan naisia. Tuntemani miehet pitävät naisia vaistomaisesti alempiarvoisina, vähemmän älykkäinä ja heikkoina. Eletääänkö vielä jotain 1800-lukua.?
Mitä voin sanoa kun oma mieheni aivan vakavalla naamalla haukkuu naisia. Väittää ettei se ole henkilökohtaista.
Lisäksi meillä kotona mies vitsailee perheväkivaltaan liittyvillä jutuilla.
Kun olen loukkaantunut noista ”vaimonhakkausjutuista” hän teroittaa minulle etten ole tai tule olemaan hänen vaimonsa.
Mitä voi sanoa vastaan kun mieheni uhoaa että naisten ja kaikkien oikeus koskemattomuuteen ei ole absoluuttista. Hän ei ymmärrä miksi nainen suuttuu jos ”saa vähän huomiota”, ts. joku ventovieras ahdistelee seksuaalisesti.

Mieheni on muutenkin niin poissa pelistä kun puhutaan perusihmisoikeuksista. Hänen mielestään kaikki vammaiset ja sairaat pitäisi tappaa, eikä tämä ole oikeasti mikään kärjistys. Mieheni on oikeasti aivan kauhea NAzi. Hän ei tietenkäään usko edes koko juutalaisten kansanmurhan tapahtuneen.

Välillä en voi uskoa että tuollaisia ihmisiä on olemassa. Mutta joka kerta mies menee vielä vähän pidemmälle jutuissaan!!

Käyttäjä Purjevene kirjoittanut 07.03.2019 klo 12:05

Kyllä aivan toisenlaisiakin miehiä on olemassa, sellaisia, jotka suhtautuvat muihin ihmisiin arvostavasti, myös naisiin. Ja vastaavanlaisia naisia myös on olemassa.

Käyttäjä Krauss kirjoittanut 07.03.2019 klo 16:07

Kyllä tosiaan hyviäkin miehiä on. Rehellisesti sanottuna en itse tunne ketään jolla olisi tuollaiset näkemykset ja asenteet. Tuo taitaa olla nykypäivänä onneksi jopa harvinaista täällä päin maailmaa.

"Hänen mielestään kaikki vammaiset ja sairaat pitäisi tappaa" ---- Pakostakin tulee mieleen, miten mahtaisi herra sitten suhtautua asioihin jos itse sairastuisi vakavasti. Monet tälläisten huutajat nimenomaan eivät osaa asettua toisen ihmisen asemaan ja heiltä puuttuu empatia. Niin kauan kun itsellä on asiat hyvin ja terveys kunnossa, toisten ongelmat jotenkin vaan sivuutetaan kepeästi. Ikävä kyllä.

Mitä tulee tuohon holokaustin kieltämiseen, näitä on valitettavan paljon nykyään. En sitten tiedä on syy internetissä vai missä. Ainakin monet katsovat jotain Youtuben huuhaa videoita ja sitten uskovat ne mitä joku niissä väittää. Holokausti on niin hyvin todistettu ja dokumentoitu, että en voi kun ihmetellä miten joku voi vakavissaan väittää ettei sitä tapahtunut. Tuollaiselle ihmiselle tekisi varmaan hyvää tutustua aiheeseen paremmin ja esim. tuosta hengissä selvinneiden kertomuksiin. Ongelmana vaan on että usein nuo em. Youtubesta "faktansa" ottavat ihmiset ovat jo mielipiteensä asettaneet valmiiksi, eikä mikään oikea fakta sitä enää horjuta.

Käyttäjä soroppi kirjoittanut 07.03.2019 klo 17:30

Sama kokemus purjeveneen kanssa, kyllä on.

Käyttäjä DoubleVision kirjoittanut 09.03.2019 klo 05:39

Hyviä miehiä on olemassa ja pahoja miehiä on olemassa. Sitten pitäisi vielä määritellä mies. Jos toivoo sairaiden ihmisten kuolemaa, eikä sen sijaan parantumista ja hyvinvointia niin onko se miehen puhetta? Tai se että naiselle saa ja melkein pitääkin tehdä väärin, ei vaikuta aikuisen miehen ylpeyden aiheelta.