Niin helvetin rikki ja yksin

Niin helvetin rikki ja yksin

Käyttäjä blaah_ aloittanut aikaan 31.05.2018 klo 21:24 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä blaah_ kirjoittanut 31.05.2018 klo 21:24

Perinteikäs tarina siitä, kun vanhat kaverit katoaa elämänmuutosten aikana ja yhteydenpito hiipuu täysin..Voin sanoa ihan suoraan, et mulla ei oo yhtään kaveria jolle tosta vaan soittaa/viestitellä jne..No sinänsä tykkään kyllä olla yksin, mut liika on liikaa..
No aikani oleilin ja tapasin aivan ihanan miehen, jonka kanssa nyt hengattu pidempi tovi..Kunnes iski aivan turhat luulot ja epäilyt ja kuulemma nyt kaikki ohi..Vittu mä en jaksa tällästä..Huomenna pitäs muka vielä johonki duuniinki kyetä mut just nyt tuntuu siltä et vähä uninappia naamaa ja toivonmukaan taju pois…☹️😴

Ja tohon kaveruus ja yksinäisyys asiaan vielä sen verran, et miten porukka ees tutustuu uusiin ihmisiin tosta vaan? Ei tietenkään kaikki, mut itselle se vaan on niin hankalaa ja mahdotonta..

Käyttäjä blaah_ kirjoittanut 01.06.2018 klo 12:17

Eipä tuu töihinkään mentyä tänään..perästä kuuluu myöhemmin kyllä nalkutusta mutta tällä hetkellä ei jaksa ajatella yhtään mitään..jos myöhemmin jaksaa kaupassa käydä hakemassa jotai syömistä niin voi kaikessa rauhassa vaan linnottautua 4 seinän sisälle ja jos maanantaina kykenee taas töihin...(joopa joo niin varmaan..)

Käyttäjä kirjoittanut 02.06.2018 klo 08:25

Hei, eikö sitä kuitenkin töihin kannattaisi mennä, olisi edes jotain ihmissuhteita?
Jos siis jaksaa.