Naiseus

Naiseus

Käyttäjä Annabell aloittanut aikaan 24.12.2018 klo 13:44 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä Annabell kirjoittanut 24.12.2018 klo 13:44

Onko täällä muita joiden on vaikea hyväksyä asemaansa naisena? Tai joka liittää ongelmia omassa tilanteessaan ja elämässään naiseuteen? Liitän esim. omalla kohdallani paljon asioita siihen että olen nainen, mutta en osaa hahmottaa että kuinka paljon johtuu yksinkertaisesti omasta persoonastani ja toisaalta ihan vaan kokemuksestani.
Esimerkiksi se, että koen etteivät ihmiset ole kiinnostuneita sanomistani. Jos paikalla on joku muu, omat ssnomiseni menevät automaattisesti sinne vähiten kiinnostavaan osastoon. Eli sivuutetaan vaikka keskustelussa täysin, ei anneta puheenvuoroa yms.
Etenkin sellaisissa asioissa joissa tiedän että oma osaamiseni on parempaa kuin toisten, se loukkaa, kun ei anneta puheenvuoroa, ei kiinnosta muita mitä sanoisin.
Yksin ollessa tätä ongelmaa ei toki ole.
Liitän tämän siihen että olen nainen, mutta sitten jos on muita naisia paikalla, tajuan että hetkinen, jostain syystä heidän annetaan kuitenkin puhua.
jos muita ei ole paikalla, niin minunkin ”seura” kelpaa, mutta heti jos muita paikalla niin jään vähän niinkuin automaattisesti syrjään. Turhauttavaa 😞