mood swingit

mood swingit

Käyttäjä kisulitassu aloittanut aikaan 20.11.2013 klo 19:30 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä kisulitassu kirjoittanut 20.11.2013 klo 19:30

onko teillä tälläisiä tunne heittoja aamulla heräätte masennus päivällä teette jonkun asian mieli paranee mutta kun taas aikaa miettii asioita mielessä mitkä junnaa olette alakuloisia..Välillä haluaisitte nauttia kaikesta ja tehdä niitä juttujas mistä nautitte sitten seuraa masennus kun ei keksi tekemistä enään.

Käyttäjä Karkki2 kirjoittanut 21.11.2013 klo 11:00

Hei, täällä toinen! Aamulla kun herää olo voi olla mitä mahtavin, sitten lähdetään kouluun, mutta kotiin tultaessa olo on kaikkea muuta kuin mahtava. Ei välttämättä edes tarvitse kotoota lähtemistä.. Jonkun henkilön väärä kommentti, random ihminen kadulla tai mikä vaan muu voi muuttaa mielen ja koko päivän suunnan - tuttu juttu!

Ootko miettiny mistä se johtuu? Mitä asioita mietit kun sulle iskee masennus, jos muuten oot ok?

Käyttäjä Autiotalon Kuunvalo kirjoittanut 21.11.2013 klo 12:28

Heippa! On tosi tuttu tunne. Oikeastaan nyt just tuollainen mieliala päällä. Aamulla olin skarpimpi ja sain siivottua ja sen sellaista. Sitten alkoi mieliala laskemaan ja päässä pyörimään huolenaiheet. Toimintakyky selvästi huononi myös. Minulla siihen ei auta, kuin ottaa lääkettä, muuten se olo vain pahenee ja menee ihan jumittamiseksi ja rypemiseksi, eikä enää päässä kohta pyöri yhtään järkevää ajatusta.