Mitä haluaisit harrastaa?

Mitä haluaisit harrastaa?

Käyttäjä Tunnusx aloittanut aikaan 25.11.2016 klo 04:35 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä Tunnusx kirjoittanut 25.11.2016 klo 04:35

Yhtä asiaa itse haluaisin harrastaa, nimittäin ampumista. Nuorempana armeijan jälkeen tuli hommattua ase ja tuli käytyä aina silloin tällöin radalla. Ihan mukavaa hommaa kun voi mennä silloin harrastamaan kun jaksaa. Ainakin silloin ei ollut sen kummempaa, ampumaseuraan piti toki kuulua.

Siinä tuli sitten otettua asuntolainaa ja keskittyä töihin niin se jäi. Sitten kun sitä sekosi totaalisesti ja itsemurhaakin yritti niin poliisi peruutti luvan ja vei aseen. Sinänsä typerää kun en ollut sillä ampunut pariinkymmeneen vuoteen ja en edes itsemurhaa sillä yrittänyt. Olisi pitänyt niin olisi onnistunut mutta kun jostain syystä piti yrittää mennä junan alle. Poliisihan sieltä sitten haki ennen junaa ja toimitti muumilaaksoon.

Nyt kun on pää jonkinlaisessa kondiksessa ja olisi aikaa taas harrastaa mielilajia niin eihän poliisi mitään lupaa enää anna. Sinänsä typerää koska jos haluaisin jonkun tappaa niin löytyisi siihen reilusti keinoja muitakin kuin ase. Mutta kun hullun paperit saa niin olet viranomaisten silmissä ikuisesti hullu hylkiö.

Halvatun poliisit, hallituksen sylikoirat.