Miksi tunnen syyllisyyttä ?

Miksi tunnen syyllisyyttä ?

Käyttäjä pipsa66 aloittanut aikaan 08.10.2016 klo 21:49 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä pipsa66 kirjoittanut 08.10.2016 klo 21:49

Taustaa elin 20 v narsistisen ex mieheni kanssa.. Jolla todella palajastui ajan myötä niitä piirteitä mitkä eivät ole normaalia… Oli alistamista kyykyttämistä lyttäämistä kontrollinia ei kehuja koskaan .. Mutta erosin ja oo nauttinut elämästäni jonkin aikaa oo saanut olla vapaa oma itseni elämän ilo kasvanut..

Mutta nyt tähän tänään olisi pitänyt lähtee yhtiin suvun juhliin ..Mutta en jaksanut laitoin viestin että jätän välii nämä… Että oo väsynyt kun nyt ollu jokin väsymist heikotus ajan jakso.

No läksin kuitenkin käymään ystäväni luona höpöttelemässä.

No nää juhlat olisivat olleett entisessä kotikylässäni jonne meno jotenkin ahdistaa jotenkin tunnen pakko pullaa sinne menemisen kanssa .. Asuin ex mieheni kanssa siellä monta vuotta ..
No kun oli kylässä niin äitini oli käynyt pistäytyy täällä yksi pojistani aikuinen jo kylläkin asuu tässä niin oli kotona…

Ja nyt tunnen syyllisyyttä kun jaksoin mennä ystävän luo mutta en sinne.

Heh oon jo 50 v …ja ketuttaa tämä tunne …

Käyttäjä Kököttäjä kirjoittanut 11.12.2016 klo 13:27

Voi miten ikiaikanen ja tuttu tunne varmasti useimmille meistä 😉

Kyse lienee "vain" Valkoisesta valheesta, mistä sitten jää kiinni Saatko selvitettyä äitillesi, että oikeammin et jaksanut nähdä useita ihmisiä yht`aikaa ja että se ympäristö tuottaa tuskaisia oloja muistoinen; EI esim äitisi suinkaan?

Lapselleni annan joskus luvan "narrata", jos hän on ahdistunut syystä tai toisesta ja kun on vastaavanlainen tilanne kuin sinulla oli.