Miksi 8 v annettiin tapettavaksi?

Miksi 8 v annettiin tapettavaksi?

Käyttäjä Nimetön aloittanut aikaan 31.08.2012 klo 12:30 kohteessa Aikuisen elämää
Käyttäjä kirjoittanut 31.08.2012 klo 12:30

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288495860885.html

Miksi tämän annettiin tapahtua ja miksi biol. vanhemmlille on oikeus lapseen vaikka ovat täysin paskoja?
Eikö jo viimein aleta ymmärtää ettei lapset ole joku leikkikalu joita sijoitetaan, palautetaan ja taas sijoitetaan ja lopulta vaikka sitten tapetaan.
Jos siltä tuntuu.

Käyttäjä Nymphalis Antiopa kirjoittanut 31.08.2012 klo 14:21

Nii-in, koskahan on suruliputus. Kyllä yhden ihmisen kuolema on tragedia siinä kuin joukkosurma.

Käyttäjä Anksu kirjoittanut 31.08.2012 klo 15:09

Täysin samaa mieltä kanssasi. En voi ymmärtää tapahtunutta. Mutta olen myös lähipiirissäni huomannut, että isän oikeus menee lapsen oikeuksien edelle.😑❓

Käyttäjä repukka kirjoittanut 31.08.2012 klo 15:16

Tää juttu on niin väärin! Miksei kukaan kuunnellut lasta? Miksei kukaan kuunnellut äitiä, joka yritti mm. lastenvuojeluviranomaisille kertoa huoltansa lapsesta? Miksi viranomaiset eivät toimineet, kun saivat huolestuttavia viestejä koulusta ja muualtakin? Miksi lapsi palautettiin isälle, vaikka tämä pahoinpiteli lasta ja sosiaaliviranomaiset varmasti tiesivät siitä? Miksei kukaan puolustanut lasta? Tää juttu pistää niin vihaksi! Ja vahvistaa käsitystäni siitä, että jos olen huolissani jostakin lapsesta, teen varmasti lastensuojeluilmoituksen. Jos kukaan muu ei puolusta lasta, niin minä puolustan.

Käyttäjä kirjoittanut 31.08.2012 klo 16:43

Miksi aina sanotaan, että lastakin kuunnellaan missä hän haluaa elää. Kun kaikki huomasivat, että lapsi oli paljon iloisempi silloin, kun sai olla sijoituksessa. Silti palautettiin isälle.
Aivan kuin lapsi olisi ollut joku paketti joka meni väärään osoitteeseen ja sitten palautettiin.

Toivottavasti tästä joutuu syytteeseen muutkin kuin varsinaiset tappajat.

Käyttäjä saloka kirjoittanut 31.08.2012 klo 18:13

lasta aletaan kuuntelemaan vasta 12 vuotta täytettyään, niin kauan sen on vaan luotettava vanhempiin.
Olen itsekin tässä vuosien aikana nähnyt tätä huoltajuusjuttuja tai sitä mitä oikeuksia isällä on ja mitä äitillä. Alkaa tuntuu että isä saa tehdä ihan mitä vaan ja silti hänellä on oikeudet jäljellä, ajattelematta lasta.

Se miksi näin tapahtu, on kamalaa ja todella törkeetä. En voisi ikinä lapselleni tehdä sitä, vaikka välillä olisin kuinka vihainen ja jne. Yritän kaikin keinoin suojella häntä, vaikka vaikeeta se välillä on. SUomi on jossain määrin mätä paikka. Annetaan rahaa Kreikkaan ym, mut silti ei hoideta omia. Moneen paikkaan voi laittaa rahaa ja avustuksia antaa.

Toivottavasti tästä ei tule samaa epidemiaa mitä perhesurmista, rekkakolareista tai joukkosurmista on tullu. TOivottavasti kaikki lapset saavat elää ilman pelkoa elämänsä eteenpäin, pelkäämättä.

Käyttäjä Fugace kirjoittanut 31.08.2012 klo 18:21

Tämä on ihan hirveä tapahtuma, tragedia. Lastensuojelu epäonnistui pahimman kerran. Ottaisivat vastuun teoistaan sitten myös, tosin mikään ei tätä lasta takaisin tuo.
Nyt hän saa levätä rauhassa.

Käyttäjä kirjoittanut 01.09.2012 klo 17:42

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012090116027129_uu.shtml

Näyttää tässäkin tapauksessa olleen niin, että isälle annettiin aina vaan uusi tilaisuus olla isä.
Milloin opitaan ettei kaikista ole vanhemmiksi?
Jonkun pitäisi olla niin rohkea ja päättää etteivät saisi enää tavata lastaan jos ei ole vanhemmaksi.

Käyttäjä helemi kirjoittanut 02.09.2012 klo 09:11

Nämä uudet perhekuviot, sinun pennut, minun lapset, meidän yhteiset ja sitten toisella ei ole ollenkaan on vain sinun pennut ja ulkopuolisille pitää koettaa näyttää sitä täydellistä ja ihanaa perhekuviota.
Minusta pitäisi uskoa lasta ja sitä vanhempaa, joka on sen arkivastuun kantanut, olipa hän sitten isä tai äiti, eikä pahaa tekisi jos kuunnneltaisi vaikka juorujakin, niissäkin voi piillä pieni totuus. Pelon ja kauhun näkee lapsen olemuksesta ja vastentahtoisuudesta vaikkei hän uskaltaisi sanoa.